Koitin eilen kuvata teille ensimmäistä meikkiä tätä blogia varten, mutta onnistuin joka kuvassa näyttämään sammakon ja kummallisen pallokalan risteytykseltä, joten näette pelkän silmän :P Eiköhän se meikki silti siitäkin jo kunnolla näy. Tämä meikki on siis tosiaan ihan kiireisen aamun perus-settiä ja ei vaadi erikoisia meikkauskykyjä.

Meikissä käytin Diorin viisikkoa Earth Tones ja pohjustajana luomivärin alla Urban Decayn Primer Potion. Ripsissä Wet n Wild pohjustaja (jonka toimivuudesta en ole ollenkaan vakuuttunut, mutta siitä lisää eri postauksessa) ja Helena Rubinsteinin Lash Queen ripsari. Koska tämä oli pikameikki, niin tällä kertaa ei rajauksia ole ollenkaan.

Alle siis UDPP ja sitten koko liikkuvalle luomelle Earth Tones paletin sävyä 5, luomivakoon sävyä 4 ja häivytykseen sävyä 2 (katso paletin kuva). Ihan aplikaattorilla levitin nopeasti värit luomille ja sitten pikainen häivytys isolla siveltimellä. Halusin säilyttää silmän pyöreän muodon, joten en häivyttänyt luomiväriä viistosti kulmaluulle vaan suoraan ylhäältä alas kohti ripsirajaa. Alaluomella ulkonurkasta puoleen väliin sävy neljä ja sisänurkkaa kohti sävy 2.

Tämän kaltaisessa meikissä voit käyttää mitä tahansa luomiväriä ja alaspäin häivyttäminen varmistaa sen, että kokemattominkaan meikkaaja ei onnistu saamaan väriä kulmakarvoihin asti. Meikin tekemiseen menee luomivärin pohjustajasta ripsariin noin 5 minuuttia, joten tämä sopii hyvin kiireiselle ihmisellekin.