Oli sitten pakko heti kokeilla uutta Wet n Wild lakkaani. Rockin In Rubies on siis räväkän punainen lakka punaisella ja kultaisella shimmerillä. Kultainen shimmer tosin erottuu lähes ainoastaan pullossa. Kynnellä kaikki näyttää punaiselta. Sävyltään lakka on oikein leiskuvan punainen ja minun mielestäni todella kaunis.

Rockin In Rubies on koostumukseltaan aika ohutta ja valuu helposti kynsinauhoille. Kahden kerroksen jälkeen hiukan paistaa kynnen kärjet läpi, eli kolmas olisi tullut tarpeeseen. Yllättävän pigmenttirikas silti markettilakaksi. Kuivumisaikakin oli pitkähkö, mutta ei mahdoton. Kaiken tuon annan kuitenkin anteeksi koska lakka on tosi kauniin sävyinen ja nyt toivonkin, että se säilyy hetken lohkeilematta.

Kuvassa: OPI NNS x2, Rocking In Rubies x2 ja päällä jälleen Poshe.

Ei siis pöllömpi ostos :) Wet n Wild lakat ovat helposti saatavilla ihan kotimaasta ja hintakaan ei päätä huimaa. Ehkä joskus innostun vielä kokeilemaan jotain toistakin sävyä.

Eilen muuten lakkoja poistaessani huomasin, että kaikki oikean käteni kynnet ovat liuskottuneet… grrrr! Hetken siinä kiroiltuani oivalsin mistä asia johtuu. Käytän rakennekynsiä tehdessä desinfioivaa puhdistusnestettä ja se lienee kuivattanut kynnet oikeasta kädestä. Nyt on siis korkea aika hankkia ne HANSKAT! Muuten saan sanoa bai bai haaveille pitkistä ja kauniista kynsistä. Toivottavasti liuskottuminen tuosta rauhoittuu ja ei ala kauhea katkeilukierre.