Viime aikoina olen kyllästynyt totaalisesti ohuisiin ja harvoihin kulmakarvoihini. Niinpä tulin siis tilanneeksi ensimmäistä kertaa Anastasia Beverly Hills tuotteita ja nyt olen ihan hurmiossa. Aivan loistavia tuotteita tälläisille kolme karvaa ristissä kulmakarvoille. Vuosia olen kärvistellyt pelkän kulmakynän kanssa ja hyväksynyt kulmakarvattoman kohtaloni. Nyt Anastasia Beverly Hills on kuitenkin avannut minulle oven aivan uuteen maailmaan jossa minullakin voi olla kauniit ja huolitellut kulmat.

Meikkikuvia katsoessa kiinnitän aina huomiota myös täydellisiin kulmakarvoihin. Monesti kuvia ja tutorialeja katsoessa huomasin myös, että usein ne kulmat ovat alussa kaikkea muuta kuin täydelliset ja todella usein mainitaan myös Anastasia Beverly Hills. Totesin siis tarvitsevani näitä taianomaisia tuotteita ja löysin itseni klikkailemasta niitä BeautyBayn ostoskoriin.

 

 

 

Ensin tilasin Dipbrow Pomaden medium brown värissä. Tuote on laadukkaan tuntuisesti lasipurkissa ja kansikin on kaunis. Tykkään! Purkki on pieni (4 g), mutta tätä tulee käytettyä niin vähän kerrallaan, että taitaa osta väristä kuivua purkin pohjalle ennen kuin on tullut edes käytettyä aivan loppuun. Ihastuin tähän niin, että tilaan jossain vaiheessa myös taupe värin.

Dipbrow on vedenkestävä, voidemainen kulmaväri jonka levitys on helppoa kunhan muistaa, että enemmän on vähemmän ja ottaa tuotetta siveltimeen todella pienen määrän kerrallaan. Itse käytän tämän kanssa ohutta synteettistä kulmasivellintä. Sillä on helppo tehdä tarkka raja ja pienen harjoituksen myötä oppii helposti säätelemään värin voimakkuutta ja häivyttämään sitä kauniisti. Toisin kuin kulmakynä Dipbrow pysyy minulla todella hyvin ja peseytyy kuitenkin helposti pois Philosophyn Purity puhdistusaineella.

 

 

Nälkä kasvoi syödessä ja Dipbrown erinomaisuuden jälkeen harhailin jälleen ostoksille. Seuraavaksi ostoslistalle pääsivät Anastasia Brow Wiz kulmakynä taas medium brown värisenä sekä kaksipäinen Highlighting Duo Pencil Matte Shell & Lace Shimmer kynä. Näiden käyttö on vielä harjoittelun alla, joten tarkempia käyttökokemuksia ja arvosteluja tulossa myöhemmin.

Himotuksen kohteena ovat edelleen myös Anastasian kulmageeli sekä pikkuiset sakset kulmien siistimiseen. Olen siis kehittänyt itselleni pienen täydelliset kulmakarvat -pakkomielteen sen sijaan, että yrittäisin tulla toimeen edelleen ainoastaan yhdellä kulmakynällä. No, näistä pakkomielteistä taitaa aika monella olla omakohtaistakin kokemusta ;)

 

 

Highlighting Duo Pencil swatchkuvassa kynää käytetty aika raskaalla kädellä.

Vielä yksi tuote tuli hankittua noiden edellämainittujen lisäksi koska tarvitsin ehdottomasti myös kauniin terottimen. Tässä erikoisuutena on irroitettava lisäosa joka mahdollista sekä medium, että jumbokokoisten kynien terottamisen. Tämä sopii siis kolmelle eri koolle ja käy kaikille Anastasian kynille.

 

.

Nyt jatkan tuotteiden kanssa harjoittelua, jotta saavutan vielä joskus tavoittelemani lopputuloksen. Palaan asiaan tulevaisuudessa tarkempien tuotearvostelujen ja käyttökokemuksien kera.

 
***Kaikki tuotteet itse ostamiani.