Sain kokeiltavaksi aivan ihanan kynsilakan Nail Pattern Boldness indie-merkiltä. Is Someone Loving You? on yksi neljästä ystävänpäiväkokoelma Hello? lakoista. Tämä lakka sisältää kirkkaassa lakassa paljon vaaleanpunaista ja hologrammista microglitteriä, isompia vaaleanpunaisia pyöreitä glittereitä, pienempiä neliöitä sekä hologrammi perhosia (IIIIK!!). Siis aivan järkyttävän ihana lakka! Herkkä ja hento! Minua taas harmittaa, että kynteni ovat niin lyhyet. Kuinka tyrmäävän upealta tämä näyttäisikään pidemmillä kynsillä *huokaksen huokaus*

Samassa lähetyksessä tuli myös glitterfaanatikoille must have tuote eli Nail Pattern Boldness Glitter Food top coat. Tätä ovat monet bloggarit kehuneet maasta taivaaseen ja ihan syystäkin. Itse kokeilen tätä vielä muutaman muun glitterlakan kanssa ja kirjoitan sitten oman arvioni tuotteesta kuvien kera. Ensi vaikutelmana voin kuitenkin sanoa, että tuote toimii. Kokeilin sitä tämän lakan päälle niin, että laitoin vasempaan Glitter Foodia ja Inm Out The Door pikakuivattajan ja oikeaan käteen ainoastaan tuon pikakuivattajan ja ero on livenä selkeä. Vasemman käden Glitter Food lakkauksessa on syvyyttä joka puuttuu oikean käden kynsistä. Pinta on aivan tasainen ja glitter kimaltelee kauniimmin. Glitter Food kerros ei myöskään pidentänyt kuivumisaikaa vaan molempien käsien kynnet olivat kuivat noin samaan aikaan.

Tässä lakkauksessa käytin Essie Nourish Me x1, Essie Beam Me valkaiseva aluslakka x1, Color Club Sugar Rush (läpikuultava vaaleanpunainen, kylmällä pinkillä flashilla), Nail Pattern Boldness Glitter Food x1 ja Inm Out The Door pikakuivattaja.

Nail Pattern Boldness lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan. Seuraa myös Facebook-sivua, sieltä saat restock infon varmimmin. Tällä hetkellä Hello? kokoelma on loppuunmyyty ja seuraava restock on ilmeisesti ensi viikolla. Tarkempi aikaa ilmoitetaan varmasti juurikin tuolla FB-sivulla.

***Lakka saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi.