Seikkailut indie-lakkojen ihmemaassa jatkuvat. Tänään vuorossa aiemmin tällä viikolla saapunut HARE Polish Midsummer’s Midnight lakka. Tämä on tummalla läpikuultavalla pohjalla oleva glitterlakka joka on pakattu täyteen eriväristä, -muotoista ja -kokoista glitteriä. Aivan mielettömän ihana!! Rakastuin varsinkin noihin neliönmallisiin glitterpaloihin. Taas yksi ihanan uniikki lakka lisää kokoelmiini.

Kuvassa on ensin yksi kerros Color Club Where’s The Soiree? mustaa lakkaa ja sitten kaksi kerrosta Midsummer’s Midnight lakkaa. Tällä olisi voinut lakata vaikka kolme kerrosta yksinäänkin, mutta halusin alle tumman pohjan, jotta glitter tulisi mahdollisimman hyvin esille. Päällä vielä kerros Inm Out The Door pikakuivattajaa. Glitteriä tuli pullosta loistavasti ja se asettui kynnelle todella tasaisesti. Olin tosi tyytyväinen tämän lakan laatuun. Varmasti tulee tältä merkiltä ostettua joskus pullo tai pari lisääkin kunhan kiva sävy sattuu kohdalle.

Tämän ostin Shoppe Eclecticco nettikaupasta. Tilaus oli ensimmäiseni tuolta kaupasta ja kokemus oli todella positiivinen. Kysymykseeni toisista lakoista ja saatavuudesta vastattiin sähköpostitse minuuteissa (tämä tietysti riippuu vuorokaudenajasta koska kysymyksesi lähetät). Tilaus itse tuli perille viikossa. Loistavaa asiakaspalvelua sanon minä :)