Tässä vielä neljäs ja viimeinen Norway Nails kaupasta saamistani Lynnderella lakoista. Tämä on Opal Intuition Talismans and Birthstones kokoelmasta. Tämän voi kerrostaa lähes minkä värisen lakan päälle tahansa. Kuten kuvista näkyy minä valitsin vaaleansinisen ja mustan lakan tämän kanssa kokeiltaviksi. Eri pohja muuntaa tämän kuin kahdeksi eri lakaksi. Itse pidän tästä enemmän tumman pohjan päällä. Musta creme tuo upeasti esiin lakan sinisen shimmerin ja se suorastaan loistaa. Livenä todella kaunis :)

Aluslakkoina Color Club Take Me To Your Chateau ja Color Club Where’s The Soiree?. Molempien päällä kaksi kerrosta Opal Intuitionia sekä G & G HK Girl top coat.

Norway Nails kaupassa on myös upea valikoima indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

 

 

***Opal Intuition saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, muut käytetyt tuotteet olen ostanut itse. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista tai alennuskoodin käytöstä.