Myöhäinen sunnuntai-illan postaus, mutta täällä sitä taas ollaan upean indieglitterin kera. Tämä on Lynnderella Amethyst Devotion lakka Talismans and Birthstones kokoelmasta. Aika uskomaton lila glitterpläjäys jossa on mukana myös punaista ja pinkkiä. Tämänkin voi kerrostaa lähes minkä värin päälle tahansa. Itse valitsin tällä kertaa vaikeasti kuvailtavan pinkki-violetin OPI Ate Berries in the Canaries. Haluan myös pian kokeilla tämän kanssa gradientia mustan päälle.

Kuvassa kaksi kerrosta OPI Ate Berries in the Canaries lakkaa, kerros Amethyst Devotionia (plus muutamaan kohtaan töpötelty hiukan lisää lakkaa) sekä reilu kerros G & G HK Girl pikakuivattajaa.

Tämä levittyy hyvin ja kerros riittää. Kaksi kerrosta olisi varmaan jo lähes täysin peittävä. Tämä oli vaikea kuvattava ja tämä pitää oikeastaan nähdä livenä voidakseen arvostaa sen upeaa säihkettä.

Norway Nails kaupassa on myös upea valikoima indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

 

***Amethyst Devotion saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, muut käytetyt tuotteet olen ostanut itse. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista tai alennuskoodin käytöstä.