Uusista Lorkun lakoista ostin ensimmäisenä kokeiluun sävyn 732 Black Violet. Tämä on todella tumma, syvän violetti sävy. Jossain valossa väri näyttää ainoastaan intensiivisen mustalta, mutta hiukankin paremmassa valaistuksessa violetti sävy erottuu selvästi. Lakka sisältää myös hienojakoista shimmeriä, joka ei kuitenkaan pahemmin kynnellä tavallisessa valaistuksessa erotu. Tämä on erittäin kaunis lakka ja olenkin jo tänään saanut kehut siitä kuinka upeilta kynteni näyttävät ;)

Black Violet on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta levittyy ihan hyvin. Tätä on turha koittaa levittää ohuesti vaan lakkaa tulee väkisin melko paksu kerros. Tämä ei kuitenkaan tällä kertaa haittaa koska lakka on erittäin hyvä pigmenttinen ja yksi kerros riittää peittämään. Paksusta kerroksesta huolimatta tämä kuivui tosi nopeasti pikakuivattajan avulla.

Itse olen jopa hiukan yllättynyt lakan laadusta ja siitä miten näyttävää jälkeä sai aikaan jo yhdellä kerroksella. Taidan ostaa samasta kokoelmasta ainakin vielä sinisen ja turkoosin lakan. Nämähän olivat tosiaan myynnissä ainoastaan rajoitetun ajan, joten kannattaa hakea omansa ajoissa.

Kuvassa: OPI NNS x1, Black Violet x1 ja Poshen pikakuivattaja. Kuvat otettu kirkkaassa keinovalossa.