Tässä vihdoin ja viimein kokemuksia Revlonin tekokynsistä. Liimailin nämä pikkusiskon kynsiin marraskuun alussa. Malli on Sequins ja pituus Medium.

Kynsistä oli helppo löytää sopivan kokoiset joka sormeen ja kynsiä jäi vielä varallekin. Paketissahan siis on kaikki mitä tarvitset ja paketin takakannesta löytyy myös selkeät käyttöohjeet.

Ennen liimausta karhensin kevyesti kynnen pintaa mukana olevalla viilalla ja pyyhin pölyt pois. Itse kynnen liimaus vaatii hieman lisää harjoittelua. Onnistuin suttaamaan liimaa joka puolelle ja melkein liimasin omat sormeni kiinni siskon sormiin. Väliin jäi myös reilusti ilmakuplia ja en ollutkaan kovin tyytyväinen tähän ensimmäiseen kokeiluun omalta osaltani.

Kynnet itsessään istuivat hyvin luonnollisen kynnen päälle ja näyttivät siisteiltä (ilmakuplia lukuunottamatta). Sisko oli erittäin ihastunut lopputulokseen ja sanoi kynsien myös tuntuvan mukavilta. Pysyvyys oli liimausvaiheen toheloinnista huolimatta huippuluokkaa ja kynnet pysyivät paikoillaan 10 päivää. Noin viikon jälkeen sisko viilasi kynnet lyhyemmiksi ja lakkasi ne. Kynnet eivät tuon 10 päivän jälkeenkään pudonneet itsellään vaan sisko sulatti ne pois asetonilla.

Mainitaan nyt vielä, että siskoni kynsissä ei esim. rakennekynnet (ei geeli, eikä akryyli) pysy paria päivää kauempaa. Niinpä hän olikin oikein onnellinen huomatessaan näiden kynsien pysyvän noin hyvin.

Omasta puolestani täytyy myös näitä kynsiä kehua ja kuvassa näkyvät ilmakuplat eivät suinkaan johdu kynsien laadusta vaan omasta sähläyksestäni. Sisko on pyytänyt kynsiä myös jouluksi, joten ehkäpä seuraavalla kerralla liimauskin onnistuu jo paremmin :)