Tänään vuorossa toinen kolmesta uudesta Jindie Nails sävystä, Taste Like Snozberries. Tämä on myös crellylakka kuten Rave. Ihanan lilalla pohjalla on taas vaikka minkälaista glitteriä. Glitterit kimaltelevat lakassa livenä enemmän kuin kuvissa. Valitettavasti aurinko ei suostunut kunnolla tulemaan esiin tätä kuvatessa. Tämä sävy oli myös vaikea kuvata ihan todellisen värisenä, mutta mielestäni pääsin kuvissa aika lähelle todellisuutta. Luonnossa tämä on aika kirkas ja todella pirteän raikas lila, vähän kuin mustikkajugurtti johon joku on tiputtanut lorauksen neonväriä ja kourallisen glitteriä ;)

Levitys oli jälleen ihan normaalin indieglitterin tasoa. En kokenut mitenkään hankalaksi ja kuivumisaikakin oli nopea. Tämänkin, kuten useimmat muut indieglitterit, käänsin hetkeksi ylösalaisin ja sekoittelin kevyesti ennen levitystä. Kuvassa kolme kerrosta Taste Like Snozberries lakkaa, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja kerros Inm pikakuivattajaa.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Uusi nettikauppa avautuu lähiaikoina. Siitä lisätietoa FB-sivulla ja ilmoittelen uutisia myös sitten täällä blogissa  :)

 


***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi