Tein helmikuun lopussa pienen tilauksen Dollish Polish indiemerkiltä ja nappasin itselleni Bing Bang Theory kokoelman Penny…. Penny…. Penny… lakan sekä värikkään This Pop, Rocks! glitterpommin. Ensimmäisenä kynsille pääsi ihana Penny…. Penny…. Penny… Lakan nimi ja mielikuva Sheldonista koputtamassa Pennyn oveen saa minut hymyilemään ja hihittelemään itsekseni ;)

Tässä lakassa on maitomaisen persikkaisella pohjalla vaaleanpunaista/kuparista shimmeriä sekä kuparinväristä glitteriä. Penny…. Penny…. Penny… on ihanan kaunis ja herkän näköinen lakka! Voisin kuvailla tätä sanoilla ”nude with a twist”. Koostumukseltaan tämä on erinomainen ja levittyy kauniin tasaisesti. Kuivumisaikakin oli nopea. Erittäin maltillisen glittermäärän ansiosta poistaminenkaan ei ole työn ja tuskan takana. Kuvissa kolme kerrosta lakkaa, lyhyemmille kynsille riittää kaksi. Päällä kerros Inm pikakuivattajaa.

Dollish Polish lakkoja voi ostaa heidän nettikaupastaan. Luonnollisesti tämäkin lakka on tällä hetkellä loppuunmyyty ja kannattaakin seurailla nettikauppaa ja heidän FB-sivujaan seuraavan restock päivämäärän varalta. Voin tänne blogiinkin laittaa tietoa restockista kunhan infoa on saatavilla.