Kivaa maanantaita. Tänään olisi näytillä taas Jindie Nails lakka ja tällä kertaa se on She’s a Brick House.

This is a burnt orange super squishy jelly loaded with orange, red, gold and silver metallic and holographic circles, hex and shimmer.

Tässä on erittäin hyvä koostumus ja lakkasin tällä kolme ohutta kerrosta. Glittereitä ei tarvinnut pullosta onkia. Käänsin pullon ylösalaisin ennen levitystä, mutta se ei välttämättä olisi edes vaatinut sitä. Lakka levittyi oikein tasaisesti, kun annoin lakan kuivahtaa muutaman minuutin kerrosten levityksen välillä. Glittereitä ei tarvinnut sen suuremmin asetella paikoilleen. Suurimpia ympyröitä siirtelin hiukan lakan omalla siveltimellä. Lakka kuivui nopeasti ja pysyi lohkeilematta ne neljä päivää jotka lakkaus oli kynsilläni. Poistamiseen käytin foliotekniikkaa.

Tämä on minun kokoelmassani täysin uniikki lakka. Ihastun aina täysillä näihin herkullisiin jellyihin joissa on upeasti syvyyttä. Tämä myös kimaltelee kauniisti auringonvalossa. Tässä lakassa on jotain tiettyä seksikkyyttä ja jos en olisi jo naimisissa tämä olisi juuri sellainen lakka jonka voisin valita kynsilleni ensimmäisille treffeille :D

Tähän lakkaukseen käytin: kerroksen Essie Ridge Filleria, kerroksen Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kolme ohutta kerrosta She’s a Brick House lakkaa ja lopuksi HK Girl pikakuivattaja.

Jindie Nails lakkoja voit tilata JindieNails.com kaupasta. Kauppa ei aina toimita lakkoja ulkomaille joten täältä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Uusimmat uutiset, lakkajulkaisut ja restock infon löydät heidän FB ja IG sivuiltaan

 

Viimeinen kuva otettu suorassa auringonvalossa.

 

***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy postauksessa olevien linkkien klikkauksista mitenkään.