Tämä taitaakin olla myös ensimmäinen tuoksupostaukseni koska olen toivottoman huono kuvailemaan tuoksuja. Yritetään nyt kuitenkin ja katsotaan mitä tästä tulee :D

Katy Perry Killer Queen’s Spring Reign on limited edition tuoksu ja pullo on niin kaunis, että olisin varmaan pitänyt sen koristeena vaikka tuoksu ei olisikaan ollut mieleinen.

 

 

Tämä on kevyen hedelmäinen ja raikas kukkaistuoksu. Ensituoksuna tässä on pinkki freesia (pink freesia) orvokki (violet petals) ja mustaherukka (cassis buds). Sydäntuoksuna davana öljyä (natural davana), gardeniaa ja ruusua (May Flower rose). Jälkituoksuna setripuu (cedarwood oil) ja cashmeran. Tuoksu on alussa hedelmäisen makea ja saikin minut heti ihastumaan tähän. Yleensä en ole kukkaistuoksujen ystävä vaan pidän enemmän YSL Black Opium ja Dior Hypnotic Poison tyylisistä tuoksuista. Jostain syystä kuitenkin pidän tästä tuoksusta ja sitä on tullut tässä kevään ja alkukesän aikana käytettyä enemmänkin. Tämä tuo mieleen sellaisen ensimmäisen lämpimän, alkukesän aamupäivän, kun luonto alkaa vihertää ja ruoho on aamukasteen peitossa. Joku ihana juttu tässä on joka on saanut minut tarttumaan pulloon tosiaan useammankin kerran. Tämä pysyy ihollani noin viisi tuntia ja sen jälkeen tuoksu on jo aika hento enkä enää itse haista sitä.

En tosiaan odottanut pitäväni tästä oikeastaan ollenkaan koska yleensä kierrän julkkistuoksut kaukaa. Jotenkin minulla on niistä sellainen halvantuoksuinen mielikuva. Onneksi annoin kuitenkin tälle mahdollisuuden koska tämä ei tosiaan tuoksu halvalta ihollani. Saatanpa tämän jälkeen nuuhkaista muitakin julkkistuoksuja ihan vaan uteliaisuudesta jos en muuten.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi