Täällä ollaan edelleen yhdessä koossa ja koitankin nyt saada kirjoitettua nämä kesän aikana roikkumaan jääneet postaukset ennen kuin uusi tulokas suvaitsee saapua. Laskettu aika livahti jo ohi, mutta odotus jatkuu edelleen :)

Kuvia ja jutun aiheita on koneella kesän ajalta muutamia ja näissä kuvissa näkyykin vielä kynnet joissa on geelausta jäljellä. Nythän minulla on jo kokonaan omat kynnet ja niitä päästään ihmettelemään sitten, kun nämä energian ja aikapulan vuoksi odottamaan jääneet postaukset on ensin naputeltu näkyville.

Aloitellaanpas sitten IsaDora Gel Nail Lacquer arvostelulla. Sain kokeiltavaksi limited edition sävyn 224 Scarlet Red ja olinkin siihen oikein tyytyväinen. Nämähän ovat siis ns. geelilakkoja jotka eivät kuitenkaan vaadi UV-lamppua kuivatukseen kuten tavalliset geelilakat vaan kuivuvat päivänvalossa.

Gel Nail Lacquerin kanssa ei välttämättä tarvitse käyttää aluslakkaa, mutta sitä suositellaan ainakin tummempien sävyjen kanssa jotta ne eivät värjäisi kynsiä. Voit siis käyttää omaa suosikkialuslakkaasi näiden kanssa. Päällyslakkana käytetään IsaDoran omaa Gel Nail Lacquer Top Coatia. Näiden lakkojen käyttö on todella helppoa ja perusohjeet on painettu myös pulloihin. Aluslakan jälkeen levitetään kaksi kerrosta Gel Nail Lacquer värilakkaa ja annetaan kuivua 3 minuuttia. Sen jälkeen lisätään kerros Gel Nail Lacquer Top Coatia ja annetaan koko lakkauksen kuivua.

 

 

 

Scarlet Red sävy levittyi aivan erinomaisen hyvin ja tasaisesti. Lakka oli runsaspigmenttistä ja kaksi kerrosta peitti täydellisesti. Kuivumisaikakin oli vain minuutteja. Päällyslakka on paksuhkoa, mutta levittyy hyvin kunhan ottaa siveltimeen tarpeeksi tavaraa kerralla. Lakkaus kuivuu ihanan kiiltäväksi ja geelimäiseksi.

Ensin testailin lakkaa varpaankynsiin ja siinä hommassa se toimikin paremmin kuin hyvin. Käytin aluslakkana Glisten & Glow Stuck On Blu! base coatia. Levitin lakan IsaDoran ohjeiden mukaan ja annoin kuivua. Lakkaus pysyi varpaankynsissä lohkeilematta kolme viikkoa ja loistava kiiltokin säilyi melkein kaksi viikkoa. Yleensä pystyn pitämään samaa lakkausta varpaankynsissä maksimissaan kaksi viikkoa, joten tulos oli minulle todella hyvä. Lohkeilua ei siis ollut ennen kuin kolme viikkoa tuli täyteen. Luonnollisesti lakka kului pois kynsien kärjistä, mutta ei liian häiritsevästi.

Tämän jälkeen testasin Scarlet Redia manikyyrissä. Käytin jälleen samaa aluslakkaa ja lakkasin kynnet ohjeiden mukaan. IsaDora lupaa lakalle 7 päivän pysyvyyden, mutta minulla oli aikaa testata tätä vain neljä päivää. Sormien kynsiltä kiilto alkoi hiipua kolmannen päivän kohdalla ja neljäntenä päivänä lohkesi ensimmäinen pala lakkausta. Tosin testin tulokseen vaikutti myös se, että kynteni olivat tuohon aikaan vielä normaalia heikommat geelien poistamisen vuoksi ja vasemman käden kynsissä oli vielä geelausta jäljellä. Normaalikunnossa olevien kynsien kanssa lohkeamista ei välttämättä olisi vielä neljäntenä päivänä tapahtunut. Uskon myös runsaan käsienpesun, tiskien tiskaamisen ilman käsineitä ym. normaalien kotihommien vaikuttaneen kiillon himmenemiseen noin nopeasti pedikyyriin verrattuna.

Lakkauksen poistaminen onnistui helposti ihan asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella eikä kynsiin jäänyt värjäytymiä.

 

 

Olin siis erittäin tyytyväinen lakkauksen kestoon varpaankynsissä ja ei se huono ollut ihan manikyyrissäkään koska kynsieni huono kunto vaikutti tulokseen. Suosittelisinkin IsaDora Gel Nail Lacquer lakkoja silloin kun haluat helposti levittyvän ja nopeasti kuivuvan lakan joka ei lohkea heti ensimmäisenä päivänä. Kiirepäivän varma valinta siis!

Itse ostan vielä muutaman sävyn lisää ihan vaan varpaissa käytettäväksi koska lakkauksen pysyvyys oli niin vaikuttava ja sävyvalikoimasta löytyy vielä lisää omaa silmää miellyttäviä värejä tämän upean ja hehkuvan punaisen lisäksi.

 

***Lakat saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi.