Sain kokeiltavaksi kaksi uutta Glitter Gal Australia lakkaa. Sinisen Tart Yourself Up lakan Celebrate Sydney Style kokoelmasta sekä harmaan Big Smoke lakan Holiday in OZ kokoelmasta. Nämähän eivät ole täällä päin maapalloa mitenkään tavanomaisia jouluvärejä, mutta siitä huolimatta molempien sävy on oikein kaunis ja kelpaavat kyllä kokoelmaani.

Molemmat ovat siis creme lakkoja ja näiden laatu on aivan loistava. Koostumus on hyvä, pigmenttiä löytyy reilusti ja levittyvät kuin unelma. Eivät raidoitu ja kuivuvat nopeasti. Kaksi kerrosta peitti täydellisesti. Näissä kuvissa päällyslakkana käytetty Glitter Galin omaa Gloss Boss top coatia.

 

Big Smoke
Teen Gloss Bossista vielä ihan oman arvostelun kunhan olen testannut sitä enemmän. Ensituntumalta voin sanoa, että koostumus on paksuhko ja levittyy hyvin. Tämä tasoittuu itsestään ja kuivuu huippukiiltäväksi ja geelimäisen kovaksi. Ensikokeilu oli siis positiivinen kokemus. Tämän pitäisi myös voimistaa holo efektiä ja seuraavaksi testaankin sitä niin. Paksun koostumuksen voisi myös olettaa tasoittavan karkeita glittereitä jonkin verran ja senkin testaan tulevaisuudessa.

 

 

 

Glitter Gal lakat ovat myös 5 Free eli ”All Glitter Gal Australia’s polishes are 5 free and do not contain Formaldehyde, DPB, Toluene, Formaldehyde Resin or Camphor”

Glitter Gal lakkoja voi ostaa ja lisätietoa merkistä saat heidän nettisivuiltaan. Heidät löydät myös FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

 

 

***Kaikki tässä postauksessa olevat tuotteet saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.