Koristelin vielä pikaisesti tälläiset vähän erilaiset joulukynnet (jonkinlaiset lahjapaketti-bling bling kynnet näistä oli kai tarkoitus tulla ;) ) tuon Glitter Gal Big Smoke lakkauksen päälle. Kukas sanoo, että joulukynsissä pitää aina käyttää niitä tyypillisimpiä väriyhdistelmiä ;)

Käytin näissä Born Pretty Storesta saatuja pinkkejä metallirusetteja (#K242). Lisäksi laitoin vaaleanpunaisia niittejä ja mikrohelmiä. Rusetit ovat laadukkaan tuntuisia ja pohjastaan pyöristettyjä, joten ne mukailevat oman kynnen muotoa. Tällä kertaa kiinnitin nämä vain top coatin avulla koska halusin saada rusetit helposti irti ja talteen uutta käyttökertaa varten. Jos haluat rusettien pysyvän kunnolla kiinni kannattaa ne liimata kynsilakan pintaan ihan vaikka tippiliimalla.

 

 

 

Nämä rusetit löydät siis Born Pretty Storesta. Heiltä löytyy myös suuri valikoima edullisia kynsikoristelutarvikkeita. Voit käyttää koodia ”NZL91” tilatessasi ja saat -10% alennuksen.

 

 

www.bornprettystore.com

 

 

***Big Smoke, Gloss Boss top coat ja metallirusetit saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi. Mikrohelmet ja pinkit niitit ovat itse ostamiani. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.