Apua! Tänään on taas perjantai 13. päivä :O Juurihan sellainen oli viime kuussa! Minä lensin silloin sen kunniaksi komiasti persiilleni liukkaalla jäällä postilaatikolle kiirehtiessäni. Laskeuduin käsivarsi edellä jäätyneeseen lumipenkkaan raapien käteni verisille naarmuille. Reidessä oli myös pari viikkoa mojova mustelma joka oli sen verran turvoksissa, että näytti kuin ihon alle olisi tungettu puolikas tennispallo. Olisikohan tänään parempi pysytellä turvallisesti sohvalla koko päivä?

 

Ja sitten asiaan. Jälleen kerran kynsilläni oli Delush Polish lakka. Nämä vaan ovat niin ihania, että niitä on tullut viime aikoina osteltua enemmänkin. Tämä kaunokainen on Orchid Situation viime kesän Essence of Summer kokoelmasta. Lakkaa ei enää valmisteta, mutta sitä on tällä hetkellä edelleen saatavilla heidän nettikaupastaan alennettuun hintaan. Tämä väri on niin ihana ja sopii kauniisti ihonsävyyni. Vihreä/turkoosi shimmer tekee tästä myös uniikin. Minä tykkäsin ja paljon!

 

 

Koostumus tässä oli erinomainen. Lakka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella tosin pidemmät kynnet saattavat vaatia kolme kerrosta. Tämä kuivui supernopeasti ja ei lohkeillut kolmen päivän aikana. Poistaminen oli myös helppo operaatio ja tämä ei värjännyt kynsiä. Kuvissa kerros Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerros Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta Orchid Situationia ja HK Girl top coat. Niitit ovat Born Pretty Storesta.

 

***Orchid Situation itse ostamani. Niitit saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään..