Nyt seuraa tunnustus :P Tämä on ensimmäinen kerta yli kuukauteen, kun lakkasin kynteni. Loppuraskaudessa ei enää jaksanut keskittyä kynsiin ja vauvan synnyttyä energiaa oli vielä vähemmän. Noin pitkän tauon jälkeen teki mieli lopettaa kuiva kausi jollakin räväkällä sävyllä ja valitsin siihen tarkoitukseen Color Clubin Mrs. Robinson sävyn uudesta Poptastic neon kokoelmasta.

Tämä sävy on erittäin lähellä aikaisemman neon kokoelman Power Play sävyä. En tiedä johtuuko pulloni iästä vai mistä, mutta itse näen pienen sävyeron näiden kahden lakan välillä. Myös kirkkaalle muoville testatessa sävyero on nähtävissä. Tämä on kuitenkin niin järkyttävän vaikea sävy kuvata, että ainakaan minun kamerallani ei tuota hiuksenhienoa eroa saa vangittua kuvaan.

Mrs. Robinson lakan laatu on erinomainen. Ohut, hyvin levittyvä koostumus peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Minun ihonsävylleni tämä lakka on täydellisen värinen ja loistavan laadun vuoksi tätä tulee varmasti käytettyä useammin kuin kerran.

Valitettavasti kuva ei todellakaan kerro totuutta tämän lakan sävystä vaan tämä on todella kirkas ja näyttävä hot-neon-purple sävy. Ei välttämättä kovin uniikki väri, mutta todella kaunis lakka.

Kuvassa OPI NNS x1, Mrs. Robinson x2 ja päällä kuivattamassa Seche Vite.

Suomesta Color Club lakkoja saat tilattua helposti ja turvallisesti Nailfix-verkkokaupasta.