Vielä vähän lisää kirkasta väriä piristämään pilvistä ja märkää talvipäivää. Jackie Oh! on ihana koralli-pinkki neon sävy. Tämä lakka on myös uudesta Poptastic kokoelmasta.

Tämänkin lakan laatu on loistava. Levittyy erittäin hyvin ja peittää lyhyemmät kynnet kahdella kerroksella, pidemmät vaativat kolme. Lakka kuivui Seche Viten avulla erittäin nopeasti. Sävy ei tosiaan ole ainoastaan neon pinkki vaan ihanan korallinen. Tässä on jokin retro-pin up fiilis. Räväkästä sävystä huolimatta tämä on tyylikäs lakka. Sävy tulee myös kesällä imartelemaan päivettynyttä ihoa.

Jos nämä neon sävyt tuntuvat liian räväköiltä sormien kynsille, niin kannattaa kokeilla sävyjä varpaan kynsiin. Kirkkaat, kesäiset sävyt ovat omiaan piristämään kevät-varpaita ja tuomaan kesäfiiliksen taas yhtä askelta lähemmäs :)

Kuvaa ei tee oikeutta tällekään lakalle. Sävy on oikeasti paljon kirkkaampi. Nämä neon sävyt ovat niin vaikeita kuvata, että niitä pitää kokeilla itse ja ihan livenä nähdäkseen miltä lakka oikeasti näyttää.

Kuvassa OPI NNS x1, Jackie Oh! x2 ja kuivattamassa Seche Vite.

Tämäkin lakka löytyy Nailfix-verkkokaupasta.