Tässä taas esittelyssä Born Pretty Storesta saatu tuote. Tällä kertaa valitsin kokeiluun Feather Effect kynsilakan sävyssä #2. En ole tähän mennessä pahemmin tämän tyylisistä efectilakoista kiinnostunut, mutta tämä näytti kuvissa sen verran mielenkiintoiselta, että piti ottaa kokeiluun. Tässä lakassa on kirkkaassa pohjassa paljon valkoista ja hopeista bar glitteriä. Hopeaglitter on myös holografista ja antaakin tälle lakalle ihanan säkenöivän lisän.

Tähän manikyyriin käytin kerroksen Wet n Wild Megalast Break The Ice lakkaa, kaksi kerrosta Feather Effect #2 sekä Glisten & Glow HK Girl top coat pikakuivattajaa. Koostumus tässä lakassa on paksu ja parhaaseen lopputulokseen pääset levittämällä tätä erittäin kevyellä kädellä. Kerrosten pitää antaa myös kuivua hyvin ennen seuraavan kerroksen levitystä tai lakka alkaa rullaamaan alta pois. Hajukin tässä on aika tyrmäävä. Kaikestä tästä huolimatta tykkäsin lopputuloksesta paljon. Ihanan kimalteleva ja näyttää valkoisen, läpikuultavan pohjan päällä ihan enkelinsiiviltä :) Tätä voi käyttää minkä tahansa värisen lakan päällä jos haluaa vaikkapa tummempaa lookia.

Voit ostaa Feather Effect nail polish lakan Born Pretty Storesta. Heiltä löytyy myös suuri valikoima edullisia kynsikoristelutarvikkeita. Voit käyttää koodia ”NZL91” tilatessasi ja saat -10% alennuksen.


***Feather Effect lakka saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, muut käytetyt tuotteet olen ostanut itse.

www.bornprettystore.com