Eilen illalla oli taas aika huoltaa kynsieni geelaus ja minun piti ensin viilata hiukan pituutta pois ja tehdä kynsistä mantelin malliset. Noh, suunnitelma muuttui matkan varrella ja näistä tuli joku stiletton ja gothic almondin välimalli.

 


Mulla on ennenkin ollut tämän malliset kynnet, välillä jopa paljon pidemmät ja tykkään näistä tosi paljon. Malli on mielestäni kauniin naisellinen. Jossain vaiheessa otan kyllä varmaan vielä sitä pituuttakin pois ja viilaan kynnet pehmeämpään mantelimalliin ja sitten taas tylpiksi ja annan pituuden kasvaa takaisin. Tykkään pitkistä kynsistä itselläni ja eipä tuossa tylpässä mallissa mitään vikaa ollut. Joskus vaan vaihtelu virkistää ;)

Tässä lakkauksessa käytin kaksi kerrosta OPI A Roll In The Hague lakkaa, OPI Rainbow Connectionia töpöteltynä ja  pikakuivattajana G & G HK Girl top coat.

Jos joukosssa on uusia lukijoita niin kerrataanpa nyt tämäkin asia, ettei jää askarruttamaan :) Eli minulla on omien kynsien geelaus Cesars Secrets Builder geelillä tehtynä. Huollan geelauksen noin kahden viikon välein, ettei kasvuraja tule liian rumasti näkyviin. Jos ja kun katkaisen kynnen laitan pituuden yleensä takaisin tipillä sen sijaan, että viilaisin  kaikki kynnet lyhyeksi.

Mitäs tykkäätte? Onko nätti malli vai viilataanko äkkiä eri muotoon? ;)

 

 

***Kaikki tähän manikyyrin käytetyt tuotteet olen ostanut itse enkä hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.