Tässä olisi seuraava Halloween lakkaus joka tuli tehtyä. Vastaavia lakkauksia on nyt näkynyt todella paljon, joten idea ei missään nimessä ole omaperäinen, mutta olen aina halunnut tehdä tälläiset kynnet ja nyt sain ne aikaiseksi.

 

Näihin kynsiin käytin kolmea eri harmaan sävyistä cremelakkaa, KIKO sävyt 326, 328 ja 329. Aloitin lakkaamalla kynsille kerroksen KIKO 326 tumminta harmaata. Lakan kuivuessa levitin sormenpäihin ja kynsinauhoille Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojan estämään suurempien suttujen synnyn. Sen jälkeen levitin kynsille sienellä gradient tyyliin kaikkia kolmea sävyä. Annoin lakkojen kuivua hetken ja töpöttelin sitten sienellä vielä vaaleinta sävyä kynsille saadakseni usvaisen näköisen efektin. Lopuksi levitin kerroksen HK Girl pikakuivattajaa.

Koristelut maalasin taas Pure Color No 10 nail art siveltimellä ja mustalla, valkoisella sekä keltaisella Oumaxi akryylimaalilla. Viimeiseksi vielä kerros HK Girliä.

 

 

Aika paljon näihin jäi parantamisen varaa ja seuraavaksi taitaakin mennä hankintaan uudet maalit. Uskoisin pystyväni maalailemaan paljon tarkemmin parempilaatuisten akryylimaalien kanssa :)