Vähän aikaa sitten Glisten & Glow julkaisi kaksi mahtavaa Cocktails Anyone? hololakka kokoelmaa ja tänään näytillä ensimmäisen kokoelman lakat. Part 1 lakkojen sävymaailma on kirkas ja kesäinen, mutta mielestäni tästä löytyy kivoja sävyjä myös syksyyn sekä kimaltelemaan kilpaa kirkkaiden talvihankien kanssa.

Koostumus näissä kaikissa on ohut ja erinomaisen hyvin levittyvä. Nämä eivät kaljuunnu tai vetäydy kasoille ja kuivumisaika on nopea. Kolme ohutta kerrosta takaa voimakkaimman holoefektin ja nämä lakat ovat siis todella holoja! Efekti näkyy vähemmässäkin valossa. Värit ovat siis kirkkaita ja näyttävät kauniilta myös silloin kun holo ei ole näkyvä. Minulla ei rehellisesti sanottuna ole mitään huonoa sanottavaa näistä lakoista. Käytin jokaista näistä koko lakkauksessa aina päivän pari kerrallaan ja mikään näistä ei värjännyt kynsien geelausta. Geelauksen vuoksi en kuitenkaan voi sanoa paljoakaan lakkojen kestävyydestä. Aiemmin olen kokeillut yhtä Glisten & Glow holoa omille kynsille ja sen kanssa minulla ei ollut mitään ongelmia (käytin sitä Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakan ja HK Girl pikakuivattajan kanssa).

Kaikissa kuvissa 2-3 kerrosta lakkaa ja HK Girl pikakuivattaja. Ei aluslakkaa. HK Girl ei himmentänyt lakkojen holoefektiä yhtään. Jokaisen lakan kaksi ensimmäistä kuvaa otettu päivänvalolamppujen kanssa ja kolmas kuva suorassa auringonvalossa.

Midori Sour

Raspberry Margarita

Tequila Sunrise

Silver Streak

Peach Bellini

Blue Hawaiian

Grape Groove

Hpnotiq Hurricane

 

Nämä ovat kaikki niin kauniita etten yksinkertaisesti pysty valitsemaan näistä suosikkisävyä. Näitä on tullut käytettyä uudelleenkin ja teinkin juuri kahden lakan hologradientin näillä (postaus tulossa). Jos olet hololakkojen ystävä suosittelen ehdottomasti katsastamaan tämän kokoelman.

Glisten &  Glow Cocktails Anyone? Part 1 kokoelma on ostettavissa heidän nettikaupastaan sekä Suomessa Glisten & Glow lakat ovat myynnissä CesarsShopissa.

 

***Raspberry Margarita ja Tequila Sunrise ostamiani. Kokoelman loput lakat saatu ilmaiseksi.