Tässä toinen marraskuussa roikkumaan jääneistä lakkauksista ja tämän jälkeen ollaankin sitten ajantasalla. En keksinyt näille oikein muuta kuvausta kuin color block kynnet, vaikka ei sekään kyllä välttämättä tässä tapauksessa ole ihan oikea termi. Nämä kynnet näyttivät livenä todella hyviltä ja tätä tekniikkaa pitääkin käyttää uudelleen. Seuraavaksi taitaakin olla jo aika keväisemmille sävyille.

Aloitin lakkaamaalla minigrip pussin päälle suurehkot neliöt Color Club Sultry Diva kultaglitterillä ja O.P.I. Alpine Snow valkoisella cremellä. Lakkasin muistaakseni kolme kerrosta molempia ja se riitti tasaiseen lopputulokseen. Jätin lakkalaatat kuivumaan ja seuraavana päivänä kuorin ne irti muovin pinnasta. Leikkasin neliöistä pienempiä kuvioita ja laitoin ne sivuun odottamaan vuoroaan

Varsinaisen lakkauksen aloitin levittämättä kaksi kerrosta Essie Licoricea kaikkiin kynsiin ja lopuksi putsasin kynsinauhat. Annoin lakan kuivua kunnes pinta oli enää hieman tahmea. Tässä vaiheessa otin valmiiksi leikattuja pieniä lakkalaattoja ja pinsettien avulla asettelin ne varovasti tahmean lakan pintaan. Tein näin kaikille kynsille, yksi käsi kerrallaan. Reunat muotoilin asetoniin kastetun siveltimen avulla. Lopuksi kerros HK Girl pikakuivattajaa. Päällyslakan kanssa kannattaa olla tarkkana koska lakka sulaa helposti ja värit sekoittuvat toisiinsa. Siis siveltimeen reilusti päällyslakkaa ja levitys kevyin vedoin kuten leimaustenkin päälle.

Nämä olivat todella helpot kynnet tehdä ja lopputulos näytti tosi kivalta.