Ihanaa talvista tiistaita! Täällä on taas vaihteeksi sairasteltu ja läppärin kansikin pysyi päiväkausia tiiviisti kiinni. Lasten sijaan olin tällä kertaa kipeänä itse. Munuaistulehdus pääsi yllättämään ja vei todellakin kaikki voimat. Edelleen olen aika raatona, mutta parempaan päin ollaan menossa. Nämä kynnetkin piti näyttää jo aikoja sitten ja postasinkin ne aiemmin jo Instagramiin. Tässä siis vihdoin tarkempaa tietoa siitä mitä käytin tähän lakkaukseen.

 

 

Ensin lakkasin pohjalle kolme ohutta kerrosta Delush Polish Swans Upon a Time shimmerlakkaa. Tämän kuivuttua töpöttelin kynsien kärkiin pikkuisen kirkkaan pinkkiä Glam Polish Princess Parking Onlya. Sen päälle lisäsin hitusen vaaleanpunaista Color Club Candy Cane glitteriä lopuksi töpöttelin sienellä vielä vähän O.P.I. In True Stefani Fashion hopeista hologlitteriä edellisten päälle. Viimeistelin lakkauksen reilulla kerroksella Glisten & Glow HK Girl pikakuivattajaa.

Strassit ovat Konad kiekosta ja kiinnitin ne Mosaic Crystal Glue liimalla. En missään nimessä suosittele tätä liimaa käytettäväksi koristeiden liimaamiseen omille luonnonkynsille. Minulla on siis geelikynnet ja niiden päältä voin irrottaa tiukkaankin liimatut koristeet vaurioittamatta omia kynsiäni.

 

 

Tykkäsin tästäkin lakkauksesta paljon ja pidinkin sitä monta päivää. Tämän jälkeen olen taas vaihtanut kynsieni muodon tasakärkiseksi. Nämä kynnet olivat ihanat ja ehdottomasti tykkään tästä mallista eniten. Teräväkärkisten kynsien huolto ja muodossaan pitäminen on kuitenkin sen verran työlästä ja aikaa vievää hommaa, että tällä hetkellä ei energiani riitä siihen :/ Joten tästä eteenpäin jatketaan taas square-kynsillä.