Tänään on aika esitellä jokin aika sitten testiin saamani Sally Hansenin 18K Gold Hardener. Olen ennenkin maininnut etteivät kynnenkovettajat oikein sovi kynsilleni vaan aiheuttavat lähinnä kuivumista, liuskottumista ja katkeilua. Aiemmin kokeilemani Sally Hansen Nail Rehab oli kuitenkin niin loistava tuote kynsilleni, että uskalsin kokeilla tätäkin.

 

 

Pakkauksessa lukee tämän sisältävän aitoa kultaa ja luovan kynsillesi suojaavan kerroksen joka lukitsee kosteuden kynteen ja vahvistaa kynttä. Itsehän öljyän kynsiäni suorastaan lähes pakkomielteisesti ja uskon, että kynsien kunnollinen kosteutus tekee niistä kestävämmät, joten tuo väittämä sai heti kiinnostukseni heräämään.

Tässä oli normaali ja helposti sekä ohuesti levittyvä koostumus. Kuivumisaika oli nopea ja kynnen pinta jäi kiiltävän sijaan kauniin samettiseksi. Lakassa on joukossa myös selkeästi erottuvia kultalastuja jotka jäävät kynnelle näkyviksi. Tämä saattaa aiheuttaa ongelman jos haluat käyttää läpikuultavaa lakkaa. Lastut myös tarttuvat kynnen pintaan melko tiukasti ja eivät helposti irtoa kynsilakanpoistoaineella. Jos siis käytät tätä monta kertaa peräkkäin hinkaamatta lastuja irti kynnen pinnasta saat lopputulokseksi paljon kultahippuisemmat kynnet kuin alimmassa kuvassa. Lastut kuitenkin irtoavat seuraavan lakkojen poiston yhteydessä jos olet käyttänyt jotain muuta aluslakkaa. Ne kuluvat pois myös ihan itsestään jos jätät kynnet lakkaamatta ja öljyät kynsiäsi muutaman kerran.

 

 

Tätä testaillessani huomasin heti kynsien kovettuvan ihan selkeästi. Tämä ei kuitenkaan aiheuttanut sitä normaalia tuhoa eli liuskottumista ja katkeilua. Kovettava vaikutus oli silti sen verran voimakas etten uskaltanut tätä montaa kertaa käyttää peräkkäin. Luulen, että tämä sopii minulle parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä yhdessä tai kahdessa manikyyrissä aina säännöllisin väliajoin. Käytin tätä normaalisti hoitolakkana Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakan alla. Näin se toimi moitteettomasti enkä huomannut kynsilakan pysyvyydessä mitään eroa kuten lakkauksen nopeampaa lohkeilua. Tuote toimi siis juuri niin kuin lupasikin eli kovetti kynsiä kuivattamatta niitä.

 

 

Kuvassa kynsilläni on yksi kerros Sally Hansen 18K Gold Hardener kynnenkovettajaa. Jos olet siis etsimässä tuotetta jolla saat selkeästi kovemmat kynnet jo lyhyen käytön jälkeen kannattaa kokeilla myös tätä.

Sally Hansen 18K Gold Hardener kynnenkovettajan (10 ml) suositushinta on 9,90 euroa ja se tulee myyntiin nyt maaliskuun 2015 aikana.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi.