Pieni pakkoloma on nyt tullut päätökseen ja pieni mies voi jo paljon paremmin. Vielä tarvitaan lääkkeitä, jotta hengitys kulkee vaivatta, mutta voiton puolella ollaan tällä erää. Aika ilkeä on kyllä tuo rs-virus pienellä vauvalla. Nyt on kuitenkin aika palata normaaliin päiväjärjestykseen koska postausaiheet alkavat jo uhkaavasti kasaantua.

Tänään onkin näytillä maanantain kunniaksi ihana hopea hololakka.

Mei Mei’s Signaturesin Mei Mei valmistaa huovutettuja pikkulehmiä ja muita suloisia olentoja ja myy niitä Moo Moo’s Signatures kaupassaan. Kauppaan on nyt lisätty myös Mei Mein itse valmistamia Moo Moo’s indielakkoja ja tämä on merkin ensimmäinen julkaistu lakka Diamond.

 

 Tämä on todella kimalteleva ja metallinen hopea holo johon hopeiset pienet flakiet tuovat lisäkimallusta. Tietyssä valossa tämä on lähes peilimäisen metallinen ja hopealastut kimaltelevat kauniisti vaikka holoefekti ei näkyisikään. Holo tässä on kuitenkin tarpeeksi voimakas näkyäkseen heikommassakin valaistuksessa. Tämä ei siis missään nimessä ole tavis hopeaholo vaan todellakin timanttisen upea ilmestys!

Koostumus tässä oli aivan erinomainen. Hyvin peittävää ja levittyi kuin unelma. Kaksi kerrosta riitti peittämään ja kuivumisaika oli normaali. Pidin tätä lakkausta kolme päivää ja siinä ajassa lakasta ei lohjennut pientäkään palaa ja poisto-operaatio oli myös helppo. Jos ei kaikesta tuosta hehkutuksesta jo selvinnyt niin olen aivan rakastunut tähän lakkaan! Seuraavaksi kokeilen tätä leimausten pohjalla.

Kuvissa kerros Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerros Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta Diamondia ja HK Girl top coat.

Lakka on tällä hetkellä kaupasta loppu, mutta varmistin Mei Meiltä ennen postauksen kirjoittamista, että Diamond palaa valikoimiin uusien lakkasävyjen kera. Lisätietojen saamiseksi kannattaa seurailla Moo Moo’s Signaturesin FB sivua.

 
***Diamond itse ostamani. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.