Tänään olisi vuorossa ensimmäinen ”Kuukauden suosikit” -postaukseni. Tulevaisuudessa minun on tarkoitus kuvata aina kuukauden suosikit video, mutta nyt en ole vielä ihan valmis alkamaan noiden videoiden tekoa, joten menköön nämä kesäkuun suosikit ihan näin tavallisena postauksena. Näissä esittelen siis muutaman tuotteen joista olen edellisen kuukauden aikana tykännyt erityisen paljon ja joita on tullut käytettyä enemmänkin. Osa tuotteista voi olla jo blogissa aiemmin nähtyjä, mutta ne ovat niin hyviä, että ansaitsevat uuden maininnan. Osa on tuotteita joista en ole aiemmin puhunut, mutta ne ovat kuitenkin säännöllisessä käytössä ja haluan niitä näin pikaisesti esitellä.

Tässä siis muutamia kesäkuun suosikkeja:

 

Ensimmäisenä Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuoja kynsinauhoille. Olen jo pitkän aikaa halunnut kokeilla lateksisuojaa kynsien koristelussa ja olen tähän asti käyttänyt IsaDoran Peel Off Basea korvikkeena. Nyt kuitenkin sain Glisten & Glowlta pullon tätä pinkkiä ihanuutta ja tämä osoittautuikin ihan loistavaksi tuotteeksi. Tätä on helppo levittää ja pinkki väri auttaa näkemään, että tuotetta on joka kohdassa tasaisesti. Lateksi kuivuu nopeasti ja kuoriutuu lopuksi pois yhtenä kappaleena. Bonuksena tässä on kiva persikan tuoksu peittämässä lateksin ikävää ominaishajua. Todella hyvin toimiva lateksisuoja siis! Tämä löytyy nyt Suomestakin CesarsShopin valikoimista.

 

 

Sitten vielä toinenkin kynsituote eli Essie Ridge Filling base coat aluslakka on noussut suosikikseni tässä viimeisen reilun kuukauden aikana. Olen käyttänyt tätä jokaisessa lakkauksessa Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakan alla. Tästä olikin muutama päivä sitten ihan oma arvostelunsa täällä.

 

 

Minulla on erittäin helposti kuivuvat ja rohtuvat huulet, joten huulirasvoja tulee käytettyä päivittäin. Viime ajat olen tarttunut enimmäkseen tähän LivBoxissa tulleeseen Nivean kookoshuulivoihin. Tämä on ihanan hyvin kosteuttava ja rasvaisuudesta huolimatta sopivan ohutta koostumukseltaan. Kosteuttava tunne säilyy huulilla pitkään. Minähän pidän kookoksen tuoksusta ihan mielettömästi ja tämä tuoksuukin oikein erityisen herkulliselta.

 

 

Vaseline Intensive Care Essential Healing kosteusvoide on tällä hetkellä päivittäisessä käytössä ja pian on jo tarvetta uudelle pullolle. Tästäkin on blogissa jo oma arvostelunsa. Klikkaa siis itsesi tänne jos et ole vielä lukenut postaustani tästä hyvästä ja edullisesta kosteusvoiteesta.

 

 

Lopuksi pitää vielä mainita Dr. Scheller Black Currant & Marula yövoide. Tämä voide on ensikosketukseni Dr. Scheller luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Olen käyttänyt tätä nyt jonkin aikaa iltaisin kasvojenpuhdistuksen jälkeen ja täytyy sanoa, että on todella erinomainen voide. Ensituntumalta todella rasvainen ja jättää kasvotkin vähän tahmean tuntuisiksi. Voide kuitenkin imeytyy nopeasti ja iho jää todella hyvin kosteutetuksi. Aamulla iho tuntuu aivan ihanan pehmeältä ja sileältä sekä näyttää kuulaalta. Tuntuu kuin pienet juonteetkin olisivat yön aikana hiukan vähentyneet. Tuoksu tässä on ehkä aavistuksen tunkkainen ja ei niin minun nenääni miellyttävä, mutta ei kuitenkaan häiritsevä. Tuoksun aistii oikeastaan ainoastaan levitystilanteessa ja se ei enää iholla tuoksu. En itse suuremmin ole mustaherukantuoksun ystävä, joten sekin saattaa vaikuttaa siihen, etten koe tuotteen tuoksua niin miellyttävänä. Voide toimii minun ihollani sen verran hyvin, että tästä sarjasta pitää hankkia päivävoidekin ja tehdä kaksikosta ihan oma postauksensa.

 

 

***Nivea Lip Butter itse ostamani, muut tuotteet blogin kautta saatuja. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.