Onnistuin katkaisemaan kynnen kuvauskädestäni :( Viime kerrasta olikin jo kuukausia aikaa. Olen kyllä napsauttanut kulmia ja kynsiä poikki muutaman kerran oikeasta kädestä, mutta vasen on pysynyt kunnossa jo pitkän aikaa. Nyt kuitenkin lipsautin käteni autonovenkahvasta ja siinähän samalla lähti etusormen kynnestä kunnon kappale irti. Pahemminkin olisi tietysti voinut käydä ja nyt pystyin vielä jättämään jonkin verran pituutta kynsiin. Minun silmääni nämä ovat kuitenkin hitusen liian lyhyet ja näyttävät ihan töpöiltä. No onneksi kynnet kasvavat nopeasti takaisin kunhan olen varovainen enkä katko enää enempää.

Päätin sitten piristää töpökynsien ilmettä raikkaalla lakkauksella. Tämä oli tosi helppo ja nopea manikyyri. Pääsin myös käyttämään uutta ihanaa F.U.N. Lacquer Legendiä (limited edition) ja Essien kauniita kevätsävyjä.


Ensin lakkasin pohjalle ne normaalit aluslakat Essie Ridge Filling aluslakka ja Glisten & Glow Stuck On Blu!. Tämän jälkeen lakkasin kaksi kerrosta Essie Garden Varietya peukalon, etusormen ja pikkusormen kynsiin. Sitten vielä kaksi kerrosta Essie Blossom Dandya keskisormenkynteen. Nimettömään lakkasin kerroksen F.U.N. Lacquer Legendiä ja annoin kuivua pari minuuttia. Toisen kerroksen töpöttelin sienellä, jotta sain kynnelle todella peittävän kerroksen glitteriä. Kynsinauhoja suojaamassa käytin Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojaa ja niin en siis sutannut glitteriä joka paikkaan. Lopuksi vielä kerros HK Girl pikakuivattajaa kaikkiin kynsiin.

Garden Variety oli muuten todella vaikea kuvata oikean värisenä ja se toistui kuvissa aivan liian sinisenä. Säädin värejä kuvankäsittelyllä oikein roimasti, mutta edelleenkään se ei ihan vastannut todellisuutta. Livenä lakka on sävyltään kirkkaampi ja vihreämpi.

 

 

 

***Kaikki lakkauksessa käytetyt tuotteet saatu ilmaiseksi.