Ajattelin kirjoittaa pienen tutorialin siitä kuinka levitän nämä glitterpommit ja tuotteet joita niiden kanssa käytän. Tämä saattaa olla selvää pässinlihaa monille teistä, mutta joukossa on varmasti niitäkin jotka eivät vielä yhtään tälläistä lakkaa omista. Tässä käytin ensimmäistä ostamaani Jindie Nails lakkaa eli Barney Blew Up.

Yleensä aloitan sillä, että käännän pullon muutamaksi minuutiksi ylösalaisin ja sen jälkeen sekoittelen sitä kevyesti.

 

 

Tässä on yksi kerros lakkaa. Minulla on siis geelaus omissa kynsissä joten en käytä aluslakkaa. Ensimmäiseen kerrokseen otan yleensä mahdollisimman vähän glitteriä. Haluan vain siistin ja tasaisen pohjan.

 

 

Tässä on kaksi kerrosta lakkaa. Toiseen kerrokseen otan mukaan jo kunnon määrän glitteriä. On tärkeää antaa jokaisen kerroksen kuivua hetken ennen seuraavan levitystä. Muuten edellisen kerroksen isommat glitterit saattavat lähteä liikkeelle. Tämä lakan kanssa kaksikin kerrosta olisi riittänyt, varsinkin lyhyemmille kynsille. Itse laitoin vielä kolmannen kerroksen.

 

 

Tässä on sitten kolme kerrosta lakkaa. Itse levitän yleensä kolme kerrosta koska tykkään näiden crellylakkojen sandwich efektistä. Kuten kuvasta näkyy, kolme kerrosta on epätasaisen näköinen. Tosin kamera pahentaa tilannetta ja ei se nyt livenä ihan noin rosoinen ole. Jos et välitä siitä, että glitter tuntuu top coatin läpi voit lisätä sen tässä kohtaa tai jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

 

 

Itse pidän tasaisemmasta lopputuloksesta joten käytän Nail Pattern Boldness Glitter Foodia. Tämä on ihan uskomaton tuote joka tasoittaa nämä glitterpommit yhdellä kerroksella. Itse tilasin juuri taas uuden pullon ettei vaan pääse loppumaan. Tässä siis yksi kerros Glitter Foodia. Tämä kuivuu himmeäksi joten päälle pitää lisätä vielä top coat palauttamaan kiilto.

 

 

Tässä vielä lopputulos ja kuten näkyy kynsi on taas kiiltävä top coatin lisäyksen jäljiltä. Tällä hetkellä käytän HK Girl Fast Drying + Super Shiny top coatia ja tästä onkin tulossa arvostelu kunhan olen vielä hetken tätä testaillut. Sen verran vakuuttunut olen kuitenkin tämän loistavuudesta, että pari pulloa lisää on jo matkalla luokseni.

Tässä siis nopea esittely siitä miten itse levitän glitterpommilakat. Halusin tehdä tämän tuton erityisesti niitä lukijoita varten, jotka ovat näistä lakoista kiinnostuneet, mutta eivät vielä ole kokeilleet. Nyt sitten tiedätte mitä odottaa näiden kanssa. Eihän näiden levitys ole ihan sama asia kuin perushyvä creme tai shimmer lakka. Elikkäs silloin kun noissa esittelyissäni sanon tälläisen lakan levittyvän hyvin vertaan sitä muihin vastaaviin glitterlakkoihin. Näiden kanssa toimiminen ei ole mitenkään vaikeaa, vaativat vain hitusen enemmän tarkkuutta ja kärsivällisyyttä kuin tavislakat.

 

 

***Glitter Food saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi