Hauskaa sunnuntaita! Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Tänään vuorossa jälleen Born Pretty Store tuote-esittely ja Joyme nail art kynä. Nämä kynät maksavat 5,99 dollaria kappale ja niitä on saatavana kuudessa eri värissä. Minun kynäni on pinkki #06.

Tämä oli todella helppokäyttöinen. Ohjet on painettu suoraan kynään ”Shake me – pump & use” ja se on juurikin niin helppoa. Ravista kynää ja muista pitää korkki paikoillaan tai saatat saada väriroiskeita ympäriinsä. Paina kynän terää alaspäin muutaman kerran vaikkapa paperille, jotta saat värin virtaamaan tasaisesti, mutta älä pumppaa liian montaa kertaa tai väriä tulee liikaa. Jos käytät kynää pidempään on välillä hyvä pumpata lisää väriä terään.

Näillä voi piirtää todella tarkkoja ja pieniä koristeluja. Itse ihastuin siihen miten pikkuruisia pisteitä näillä saa aikaan. Niin tarkkoja, samankokoisia ja -muotoisia! En voinut vastustaa kiusausta tehdä koristelut käyttämällä ainoastaan pieniä pisteitä. Tällä voit vain töpötellä menemään. Ei tarvetta kastaa dotting toolia lakkaan ja sitten saada aikaiseksi aina erikokoisia pisteitä. Tämän kanssa työskentely oli todella nopeaa ja helppoa. Itse aion ostaa vielä ainakin mustan ja valkoisen kynän.

Pohjana piste-kukka koristeluilleni käytin Essence Top Of The Ice-stream ja Flormar U02 lakkoja. Annoin manikyyrin kuivua hyvin ennen kynän käyttöä. Tein pisteet suoraan lakan päälle koska kynä tuntui tarttuvan siihen paremmin kuin top coatin päälle ja lopputulos oli tasaisempi. Viimeiseksi pitää aina muistaa lisätä top coat suojaamaan koristeluja!

Tämän kynän voit siis ostaa Born Pretty Storesta. Heillä on kattava valikoima ihania ja edullisia kynsikoristeita sekä ilmainen postitus. Käyttämällä koodia ”NZL91” saat vielä loppusummasta -10% alennusta.


 

***Tuote saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi.

 

www.bornprettystore.com