Tänään sitten vuorossa eilen lupaamani IsaDora Peel Off Base uutuuden esittely. Minulla on kynsissäni oman kynnen geelaus, joten tämä arvostelu ja testaus perustuu tuotteen toimivuuteen ja pysyvyyteen geelatuilla kynsillä, ei omilla luonnollisilla kynsillä.

 

 

Peel Off Base on siis aluslakka joka on tarkoitettu vaikeasti poistettavien glitterlakkojen alle. Tämän kanssa et tarvitse kynsilakanpoistoainetta vaan aluslakan voi kuoria irti kynnen pinnasta. Olen aiemmin kokeillut vastaavia tuotteita geelatuille kynsille ja ne eivät ole toimineet erityisen hyvin. Glitterharakkana innostun kuitenkin suunnattomasti aina kun näitä uutuuksia markkinoille ilmestyy ja toiveikkaana haluan testata joko tämä versio kuitenkin toimisi minullakin.

Ja tällä kertaa en joutunut pettymään. Tämä TOIMII myös geelatuilla kynsillä!!

Aluslakka levitetään puhtaalle kynnelle ja annetaan kuivua täydellisesti. Lakka levittyy valkoisena ja muuttuu kuivuttuaan läpikuultavaksi ja mattapintaiseksi. Kuvissa yksi reilu kerros Peel Off Basea.

 

Pahoittelut tahraantunesta esimerkkikynnestä. Hevosen uusista suitsista jokin aikaa sitten
puhdistaessa irronnut nahkamaali jämähti kiinni kynnen alapintaan lopullisesti.

 

Pullon ohjeessa kuivumisajaksi mainitaan noin 5 minuuttia. Yhden kerroksen kanssa se tuntuikin olevan ihan sopiva aika. Kaksi kerrosta vaatikin sitten jo pidemmän kuivumisajan. Kellon lisäksi katsoisin kuitenkin myös kynnen pintaa. Aluslakan kuivumisen näkee selvästi ja kun se on kokonaan muuttunut läpikuultavaksi voit levittää värilakan/glitterin.

Testasin tätä ensimmäisellä kerralla kahteen kynteen. Toiseen levitin kaksi kerrosta Peel Off Basea ja kolme kerrosta glitterlakkaa. Toiseen taas laitoin yhden kerroksen Peel Off Basea, kerroksen värilakkaa ja kaksi kerrosta glitteriä. Lopuksi lisäsin molempiin kynsiin pikakuivattajan. Pidin lakkauksia noin 36 tuntia. Pysyvyys molemmissa oli sama ja poistaminen yhtä helppoa.

Tästä viisastuneena päätin säästää tätä kallisarvoista tuotetta ja tehdä koko manikyyrin käyttämällä vain yhden kerroksen Peel Off Basea. Lisäksi lakkasin kerroksen värilakkaa, kaksi kerrosta glitteriä ja HK Girl pikakuivattajan. Lakkauksen näet täällä.

Tämän manikyyrin kanssa laitoinkin sitten aluslakan kunnon testiin. Noin tunti manikyyrin tekemisen jälkeen kävin pikaisessa suihkussa ja rasvasin kädet. Seuraavana päivänä pesin normaalisti käsiäni, huuhtelin tiskejä, tein tallihommia, pesin hiukseni jne. Illalla rasvasin kädet kynsinauhat Body Shopin hamppukäsivoiteella. Seuraavana päivänä jatkoin samaan tyyliin ja viimeiseksi illalla hieroin kynsinauhoihin reilusti LUSH Lemony Flutteria, kuorrutin kädet taas hamppuvoiteella ja vedin puuvillahanskat käsiini. Aamulla lakkaus oli edelleen täysin kunnossa. Tämähän on siis vesiliukoinen tuote ja liiallista kontaktia veden kanssa pyydetään välttämään.

Pidin lakkausta kolme vuorokautta ja poistettaessa se oli edelleen lähes moitteeton. Pientä kulumista oli havaittavissa kynsien kärjissä ja yhdestä kynnestä oli lakkauksen reuna hiukan irronnut kynsinauhan vierestä. Lakka oli muuten tiukasti kiinni ja paloja ei ollut lohjennut irti. Irrottaminen oli helppoa ja lakkaus irtosi muutamassa osassa kustakin kynnestä. Voimaa ei tarvinnut käyttää, eikä etsiä apuvälineitä raaputtamiseen. Lakkaus lähti irtoamaan helposti työntäessä reunaa toisen kynnen kärjellä. Peel Off Base ei jättänyt kynsien pintaa mitään jäämiä ja kynsien reunoille jääneet värilakan hituset poistin lopuksi kynsilakanpoistoaineella.

 

Olen siis erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja sen toimivuuteen geelatuilla kynsillä. Pysyvyys on erinomainen ja vielä kolmen päivän jälkeenkin lakkaus oli sen verran jämäkästi kiinni, että poistamiseen ei vielä olisi ollut tarvetta jos olisin halunnut samaa lakkausta pitää tämän kauemmin.

En löydä tuotteesta mitään moitittavaa. Levittäminen on helppoa ja kuivumisaika kohtuullinen. Tämä ei myöskään tuntunut pidentävän koko lakkauksen kuivumisaikaa. Värilakka levittyy tämän päälle erittäin hyvin ja tasaisesti. Kynsinauhat puhdistin normaalisti asetoniin kastetulla siveltimellä enkä huomannut tässäkään vaiheessa mitään eroa normaaliin lakkaukseen.

Erinomainen tuote siis, jota käyn itse ehdottomasti hamstraamassa varastoon lisää jos satun tätä jostain löytämään!

 

 

 

*** Peel Off Base saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi.