Sain kokeiltavaksi IsaDoran uusia upeita Holographic Nails lakkoja sekä jo useissa muissakin blogeissa mainitun Peel Off aluslakan. Esittelen teille nyt ensin 875 Glowing Beetle lakan ja tässä viikonlopun aikana on tulossa myös raporttia siitä miten Peel Off toimii geelatuilla kynsillä.

Sitten asiaan eli Glowing Beetle lakkaan. Tämä kuuluu IsaDoran uuteen Holographic Nails kokoelmaan joka on myynnissä rajoitetun ajan helmikuun 2014 loppuun. Kokoelma sisältää yhdeksän kimaltelevaa hologlittersävyä joita voit käyttää yksinään tai kerrostaa toisen lakan päälle.
Tikulla kolme kerrosta lakkaa
Itse päätin kokeilla tätä toisen lakan päälle ja alle valitsin Golden Rose Matte Velvet #105 lakan. Aluslakkana käytin IsaDoran uutta Peel Off Basea. Tämä lakka on turkoosin vihertävä ja sisältää paljon hologlitteriä. Efekti on tässä lakassa voimakas ja hologlitterit kimaltelevat kauniisti ihan pienessäkin valossa. Suorastaan sädehtivä, täydellinen lakka juhlalookkiin!
Kuvassa kerros Peel Off Basea, kerros Golden Rose lakkaa, kaksi kerrosta Glowing Beetle glitteriä ja HK Girl pikakuivattaja.
Tällä kertaa lakka ja kynteni olivat kuitenkin täysin yhteistyökyvyttömät kolmen eri kameran kanssa. Otin tolkuttoman määrän kuvia ja kaikissa lakka näytti melko mitäänsanomattomalta todellisuuteen verrattuna. Aikani taisteltuani päädyin kuvaamaan lyhyen videonpätkän, jotta sain kimaltelua edes hiukan esiteltyä teille. Tosin mieheni mielestä sekin näyttää maanjäristyksessä kuvatulta ;) Yritin sille ymmärtämättömälle sitten selittää, että kättä on pakko liikuttaa jotta kimaltelu näkyy (tosin saatoin olla asian suhteen suorasanaisempi…).

Noh, surkeista kuvista huolimatta kyseessä on erittäin upeasti kimalteleva ja kaunis lakka. Tätä voi siis käyttää yksinäänkin, mutta pidemmille kynsille suosittelen kerrostusta värillisen lakan päälle. Tämä levittyy hyvin ja tasaisesti. Glitterit eivät jää tuntumaan päällyslakan alta ja kuivumisaika on nopea.

Kannattaa siis ehdottomasti käydä katsomassa näitä IsaDoran kimaltelevia uutuuksia jos olet etsimässä uutta lookkia juhlakynsiisi!

 

 

***Glowing Beetle ja Peel Off saatu ilmaiseksi, HK Girl on itse ostamani.