Nyt on aika kurkistaa helmikuun Bette Boxiin. Täytyy myöntää, että minua jännitti tämä helmikuun boksin sisältö vielä enemmän kuin sen ensimmäisen. Tammikuun boksi oli hyvä ja nosti riman korkealle. Niinpä sitä kävi mielessä, että josko siihen olisi panostettu erityisen paljon ja sen jälkeen suunta on vain alaspäin. Onneksi näin ei kuitenkaan tällä kertaa käynyt vaan tämä helmikuun boksi nosti sen riman minun silmissäni oikeastaan vielä korkeammalle.

 

Bette Box helmikuu 2017

Bette Box tuotteet Helmikuu 2017

 

 

Boksi oli taas mukavan täynnä ja tässä boksissa tulevat tuotteet olivat kaikki minulle uusia. Näitä onkin ihana päästä testailemaan.

Sitten ne omat ensivaikutelmat ja mietteet helmikuun Bette Boxin tuotteista:

 

Bette Box Helmikuu 2017

 

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC OIL MIRACLE BRAZIL NUT (ovh 19,50 eur/100ml, boksissa 5 ml testerikoko)

Olen viime aikoina kärsinyt runsaasta hiustenlähdöstä, joka on nyt tältä erää rauhoittunut. Niinpä siis kaikki hoitotuotteet jäljellä olevien haituvien hellimiseksi ovat oikein tervetullut lisä kosmetiikkavarastoihini. Tässä suihkutettavassa voidemaisessa hiuksiin jätettävässä hoitoaineessa on mieto ja erittäin miellyttävä tuoksu. Tämä ei myöskään vaikuta niin raskaalta, että se ei sopisi ohuelle hiuslaadulleni. Ehdottomasti kokeiluun!

 

NIVEA CELLULAR PERFECT SKIN EYE ILLUMINATOR (Ovh 15,90 eur/15 ml)

Tämäkin on mielenkiintoinen tuote joka lähtee heti testiin. Tässä iässä sitä helposti kaipaa silmien alle pientä kirkastusta. Tuotteen sanotaan tasoittavan ihonsävyä, vähentävän tummuttaa silmänympäryksillä ja antavan kevyen valokynäefektin. Säännöllisesti käytettynä voiteen pitäisi tasoittaa ryppyjä. Tuote muistuttaa sävytettyä päivävoidetta ja sen verran tässä on pigmenttiä, että ainakin käden päälle levitettynä tämä tasoittaa ihon sävyä. Tätä tulee siis testattua lisäkosteuttajana meikin alle. Iltaisin en halua kasvoille laittaa sävytettyjä tuotteita enää huolellisen puhdistuksen jälkeen.  Voide on hajusteeton.

 

PALMOLIVE FEEL GLAMOROUS DEODORANTTI (Ovh. 1,95 eur / 50 ml)

Tämä taas on oikeastaan boksin ainoa tuote joka ei minua niin kovin kiinnosta. Tieteen nimissä kai pitää tämäkin ehkä testata. Odotukset eivät kuitenkaan ole kovin korkealla sillä tällä hetkellä olen löytänyt ainoastaan yhden itselläni toimivan dödön ja olen testannut niitä MONIA. Useimmat toimivat minulla ensimmäisen viikon ja siitä alkaa alamäki. Katsotaan nyt kuitenkin jos innostun tätä kokeilemaan. Plussaa kivan raikkaasta, ei markettidödömäisestä tuoksusta.

 

HELEIN BIOTIN+ KAUNEUSRAVINTOLISÄ

 

HELEIN BIOTIN+ KAUNEUSRAVINTOLISÄ (Ovh n. 20 eur/60 tabl.)

Tämä ei olisi oikeastaan voinut omalla kohdallani parempaan hetkeen osua! Edellistä käyttämääni ravintolisää on jäljellä vain pariksi päivää ja olinkin harkinnut juuri Helein Biotin+:san ostamista seuraavaksi. Ihan mieletöntä, että se tulikin nyt tämän boksin mukana. Tämä otetaan käyttöön jo tällä viikolla.

 

AVÈNE CLEANANCE MICELLAR WATER (Ovh 22 eur/400 ml, boksissa 20 ml näytekoko)

Micellivedetkin ovat aina tervetulleita, joten taas toistan itseäni ja sanon, että kokeiluun menee tämäkin. Tässä kohtaa on kuitenkin pakko huomauttaa, että tämän tuotteen tilalla osa tilaajista on saanut 100 ml pullon Avène Gentle Toning Lotionia. Ymmärrän, että boksissa on vaihtoehtoisia tuotteita, mutta kyllähän niiden olisi hyvä olla suurinpiirtein samankokoisia. Nyt ei mennyt tasan nallekarkit :(

 

LUMENE NORDIC NOIR DEEP IMPACT MASCARA

 

LUMENE NORDIC NOIR DEEP IMPACT MASCARA (Ovh. 24,90 eur/15 ml)

Siitä onkin reilusti aikaa, kun olen viimeksi kokeillut Lumenen ripsiväriä eli tämä testataan ensi tilassa. Kaunis ja pelkistetty hopeanvärinen pakkaus miellyttää silmääni yksinkertaisuudellaan. Tässä on suurikokoinen kumiharja joka näyttäisi lupaavalta tuuheuden ja pituuden suhteen. Mielenkiintoista nähdä toimiiko tämä kumiharja omissa ripsissäni. Yleensä niiden toimivuus minulla ei ole paras mahdollinen.

Lisäksi boksissa oli tuoksunäyte Zadig & Voltaire This Is Her! ja This Is Him! tuoksuista. Nyt on kuitenkin sen verran nuhanenä olotila, että näiden tarkempi tutkiminen jääköön toiselle kertaa.

 

Helmikuun boksista siis lähtee deodoranttia lukuunottamatta kaikki tuotteet välittömästi kokeiluun. Olin erittäin tyytyväinen tämänkin sisältöön ja nyt jään innolla odottamaan mitä maaliskuu tuo tullessaan. Maaliskuun boksi sisältää nimittäin bloggaajien suosikkeja ja odotukset sen suhteen ovat taas korkealla.

 

Mitäs sinä pidit helmikuun tuotteista?