Tänään esittelyssä virolaisen luonnonkosmetiikkamerkin, Signe Seebidin Kurkku-Teepuu naamio. Minulla on säännöllisessä käytössä jo kaksi muutakin Signe Seebidin tuotetta ja olen tykännyt niistä todella paljon. Niinpä siis päätinkin tehdä tilauksen Bona Valeren nettikauppaan ja samalla, kun tilasin lisää ihanaa sokerikuorintaa otin mukaan myös pari itselleni uutta tuotetta.

 

Signe Seebid Kurkku - Teepuu naamio

 

Signe Seebidin tuotteet on pakattu ihaniin lasipurkkeihin joita on kosmetiikkahyllyllä kiva katsella. Lasipurkit saa myös helposti niiden tyhjennyttyä otettua itse muuhun käyttöön tai kierrätettyä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita tai säilöntä- ja väriaineita. Tuotteiden sisältölistat ovat helposti luettavissa pakkauksien kyljestä ja niiden tulkitseminen ei vaadi erikoisosaamista. Tässäkin naamiossa valmistusaineita on tasan neljä.

 

Signe Seebid Kurkku - Teepuu naamio

 

Kurkku-Teepuu naamio on jauheena johon voit itse sekoittaa vettä, maitoa tai jogurttia. Ohjeessa pyydetään sekoittamaan 10 g jauhetta puoleen teelusikkaan vettä. En jaksanut alkaa niin tarkasti mittailemaan ja kippasin noin kolme teelusikkallista jauhetta kipan pohjalle ja lisäsin vettä kunnes massa vaikutti sopivalta. Levitin massan puhtaalle iholle ja annoin vaikuttaa noin 10 minuuttia.

Signe Seebid Kurkku - Teepuu naamio ohjeet valmistusaineet

 

Kuivuessaan naamio alkoi tuntumaan viileältä ja kiristävältä. Camouflage rämehirviö lookki oli niin huvittavan näköinen, että olisin nauranut jos naama olisi taipunut hymyyn. Siinä vaiheessa kyllä vähän hirvitti, että mitenköhän sen kuivuneen saven saa kasvoiltaan pestyä pois. Pelko oli kuitenkin turha ja vaikutusajan jälkeen savi suli helposti lämpimään veteen. Puhdistin hiusrajan ja muut hankalat kohdat kasvosienellä.

Ennen naamion laittoa ihoni näytti taas ärtyneen jostain ja oli jonkin verran punainen. Naamio rauhoitti ihoa selkeästi ja ihon sävy oli tasaisempi naamion jälkeen. Ihohuokoset näyttivät myös pienemmiltä ja iho kirkkaammalta. Ihan selkeä positiivinen vaikutus ja lopputulos siis.

Tässä naamiossa ei ole oikeastaan mitään tuoksua. Ainoastaan hienoinen saven tuoksun häivähdys on havaittavissa.

 

Signe Seebid Kurkku - Teepuu naamio RiaG Beauty Blog

 

Ihoni on ollut viime aikoina TODELLA kuiva ja varmasti sen vuoksi iho tuntui naamion jälkeen aavistuksen kuivemmalta ja vaati runsasta kosteutusta. Illalla ihoni oli yhtä kuiva kuin aiemmin, mutta naamio ei siis kuivattanut sitä normaalia enempää. Olin niin tyytyväinen tähän naamioon, että se jää säännolliseen käyttöön muiden rinnalle. Tähän purkkiin tulen tarttumaan, kun ihoni punoittaa, kuumottaa ja vaikuttaa siltä, että rauhoittava naamio tulisi tarpeeseen.

Ehkäpä tätä voisi käyttää myös niin, että ensin tämä ihoa rauhoittamaan ja laittaa heti perään vaikka jonkun ihanan kosteuttavan kangasnaamion. Kunnon hemmottelua kasvoille!

Täytin viime vuoden lopulla 40-v ja tässä ikäkriisissä on tullut keskityttyä paljon aiempaa enemmän myös ihonhoitoon. Olen aina ollut laiska hoitamaan ihoani ja nyt yritän parantaa tapani pysyvästi. Blogin puolella tulee siis näkymään aiempaa enemmän ihonhoitoa ja erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja tuotteita.

 

 

***Naamio itse ostamani. En hyödy linkin klikkauksista mitenkään.