Tässä kevään aikana minun on tarkoitus uudistaa blogiani jonkin verran. Yritän (siis mieheni yrittää) löytää helpoimman mahdollisimman tavan kirjoittaa erilliset postaukset suomeksi ja englanniksi. Näin blogista tulisi kokonaisuutena selkeämmän näköinen ja helpommin luettava. Myös ulkoasu tulee varmasti uusiutumaan.

Huomisesta alkaen kokeilen myös uutta postausaikataulua. Julkaisen postaukset arkipäivisin klo 6.30 ja pidän viikonloput vapaata koska silloin on aina lukijamäärien kannalta hiljaisempaa. Näin viikolla kiireiset ihmiset voivat sitten halutessaan vaikka viikonloppuna lukaista koko viikon jutut. Kolmen pienen lapsen kanssa kuitenkin sattuu ja tapahtuu, joten liian pakkomielteisesti en voi uuteen aikatauluun alkaa suhtautumaan. Nyt on kuitenkin työn alla kasa postauksia ja pyrin tästä lähin ajastamaan niitä pari kolme viikkoa etukäteen jolloin ei pienet sairaslomat edes välttämättä blogissa näy.

Pyrin kirjoittamaan kaksi tai kolme kynsipostausta viikossa. Loput tulevat olemaan meikki/kosmetiikka aiheisia juttuja. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut blogin suunnan muuttuvan enemmän kosmetiikkablogiksi kuin pysyvän ainoastaan kynsiblogina. Kosmetiikka ja meikkaus on kuitenkin intohimoni siinä missä kynnetkin. Vuonna 2007 kävin läpi puolen vuoden pituisen meikkaajan koulutuksen ja työskentelin meikkaajana sekä tein rakennekynsiä ennen ensimmäistä äitiyslomalle jäämistäni. Kokemusta alalta siis löytyy.

Mietinnässä on myös laihdutusprojektistani kirjoittaminen, mutta mihin suuntaan se homma lähtee on vielä mietinnän alla.

Tarkoitus on myös keskittyä siihen, että en ole enää parikymppinen siloposkinen tytönheitukka vaan ikää on 38 vuotta. Etsinnässä on siis omalle iholle sopivia tuotteita. En kuitenkaan anna iän rajoittaa vaan rajoja tullaan rikkomaan vaikkapa meikkilookkien väreissä. Toivon kaikenikäisten naisten löytävän blogistani kivoja tuotevinkkejä ja ideoita miten piristää omaa tyyliä värikkäämpienkin meikkien ja kynsilakkojen avulla.

Toivottavasti kynsiholistitkin kuitenkin pysyvät matkassa mukana vaikka muitakin postauksia on tulossa kynsien lisäksi. Toiveita otetaan myös vastaan siitä mitä haluaisitte blogissa jatkossa näkevänne :) Blogi hakee siis uutta suuntaa kevään aikana ja toivottavasti kasvaa myös lukijamääriltään isommaksi ja aiheiltaan kattavammaksi.