Olen nyt ostanut muutaman uuden tuotteen avustamaan minua kynsienkasvatusprojektissani. Kaikki sujuu tällä hetkellä hyvin, kynnet kasvavat vauhdilla ja eivät ainakaan toistaiseksi liuskotu. Pituutta en voi edelleenkään kasvattaa koska kynsi on ohut ja vaurioitunut. Ensi sunnuntaina otan taas teille kuvaa kasvatuksen edistymisestä.

Kicksistä ostin Depend kynsilakanpoistoaineen, vihreä pullo. Olen kuullut siitä paljon kehuja, enkä suotta. Se toimii hiukan hitaammin kuin yleensä käyttämäni Maybellinen asetoniton kynsilakanpoistoaine, mutta poistaa lakat ihan hyvin. Jo käytön aikana huomaa kuinka ihanan öljyistä aine on ja se jättääkin kynsinauhat pehmeiksi. Käsien huuhtelunkin jälkeen kynnet ja kynsinauhat tuntuvat kosteutetuilta. Plussaa tietenkin pullon tekstistä ”Miedosti tuoksuva, biologisesti hajoava eikä vaurioita otsonikerrosta”. Tätä siis markkinoidaan ympäristöystävällisenä vaihtoehtona. Tuoksu tosiaan on mieto ja kynsille sekä kynsinauhoille tämä on taatusti hellin kokeilemani poistoaine.

Seuraava uusi tuote on Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creme. Se kotiutui minulle eBayn kautta. Tämä onkin niin hyvän tuntuinen tuote, että elokuun amerikan matkalta ostan tätä taatusti muutaman purkin varastoon. Olin jo ennen tilaamista lukenut tästä runsaasti kehuja ja positiivisia arvosteluja. Hieron tätä aamuin-illoin pienen määrän kynsinauhoihini. Koostumus on ihanan rasvainen ja se imeytyy ihoon hyvin. Kynsinauhani tuntuvat ja näyttävät paremmilta jo muutaman päivän käytön jälkeen. Lakanpoiston jälkeen hieron tuotetta myös kynsiini. Voiteessa on voimakas sitruunan tuoksu, joka onneksi haihtuu iholta suhteellisen nopeasti.

Päivisin ylläpidän kynsinauhojeni kosteutusta Cesars Secrets Cuticle Oililla. Tästä tuotteesta löytyy monta eri tuoksuvaihtoehtoa ja minulla on käytössäni mantelin tuoksuinen versio. Kynsinauhani ovat oikeasti niin helposti kuivuvat, että monien eri tuotteiden käyttäminen monta kertaa päivässä on suotavaa. Tässä öljyssä on mukana sivellin, joten levittäminen on helppoa. Laitan tätä todella pienen määrän kynsinauhoille ja se imeytyy melko nopeasti. Siveltimen ansiosta minun ei tarvitse sotkea sormenpäitäni öljyyn ja nopea imeytyminen takaa sen, että voin käyttää tätä kiireessäkin.

Seuraavaksi lähtee tilaukseen jo viime postauksessa mainitsemani Creative SolarOil kynsinauhaöljy sekä Creative Cuticle Eraser. Minulle on myös paljon kehuttu NailTek Foundation I vahvistavaa aluslakkaa. Etsin jatkuvasti uusia tuotteita kynsien hoitoon ja ylläpitoon, joten suosituksia otetaan ilolla vastaan :)