Raotan nyt teille hitusen kotini ovea, kun vihdoin sain makuuhuoneen nurkkaan pitkään haaveilemani meikkipaikan. Kalusteet ovat IKEAn Malm sarjaa. Myös pöydällä oleva peili on IKEAsta. Musta nahkatuoli on ISKUsta.

Valitettavasti nurkkauksessa on tilaa aika vähän ja nuo olivat ainoat tarkoitukseen sopivat (ja silmää miellyttävät) kalusteet jotka tuohon hyvin mahtuivat. Sain kosmetiikan kuitenkin nyt ihan kivasti mahtumaan pöydän ja lipaston laatikoihin. Tilaa ei jäänyt ihan hirmuisesti uusille ostoksille, mutta onneksi tuossa Malm sarjassa on vaikka minkä kokoista lipastoa, joten lisätilaa saa helposti sitten, kun pääsee isompaan huoneeseen.

 


Tässä ensin ihan yleisilmettä pikku nurkastani. Pöydällä siis siveltimet, usein käytetyt meikkikynät, kasvovoide ja useimmiten käytetyt hajuvedet. Silkkiorkidean vieressä oleva kannellinen posliinipurkki toimittaa roskiksen virkaa. Siihen on kätevä laittaa vaikkapa käytetyt pumpulipuikot tai meikkikynän teroituksesta tuleva suttu.

 


Pöydän laatikossa on eniten käytetyt meikit ja meikkipohjan tekoon tarvitsemani Lily Lolon purnukat. Laatikko ei ole kokonaan auki ja peremmällä on vielä mm. lisää viisikoita sekä Urban Decayn paletteja. Halusin järjestää meikit laatikkoon suhteellisen väljästi koska vihaan sitä, että joudun etsimään ja kaivelemaan meikkikasoja tietyn tuotteen löytääkseni ja lopulta on koko laatikko sekaisin. Mieluummin haluan kaiken olevan siististi ja heti käden ulottuvilla ilman etsimistä.

 


Lipaston laatikoista löytyy sitten lisää meikkejä, hajuvesiä, irtoripsiä, ym. sälää. Aikapula iski kuvaushetkellä ja niin ehdin kuvata ainoastaan kaksi laatikkoa, mutta eiköhän se tuostakin jo vähän näe miltä siellä näyttää ;)

 

 

Kynsilakat asustelevat omassa lipastossaan. Tuo on netAnttilasta ostettu lipasto joka on aivan saman näköinen kuin IKEAn Helmer. Harmi vaan, että tuota tilatessani en huomannut tilata samalla toista. Nyt en varmaan mistään löydä samanlaista tuolle kaveriksi ja tämä ensimmäinen mokoma, kun on jo uhkaavan täynnä. No, pitänee osta kaksi valkoista Helmeriä ja laittaa tuo keskelle niin näyttää kokonaisuudelta ;)