Tämä vuosi ei ole ollut siitä helpoimmasta päästä ja blogille ei ole jäänyt ollenkaan aikaa tai energiaa :( Kirjoittaminen on ollut usein mielessä, mutta jäänyt sittenkin  vain ajatuksen tasolle. Elämä alkaa kuitenkin ajautumaan takaisin vanhoihin, tuttuihin uomiinsa ja ehkä saan vielä uutta potkua blogin pitoonkin. Kynsilakkoja olisi teille esiteltävinä vaikka kuinka paljon ja juttuideoitakin pää pullollaan. Ehkäpä tämä taas tästä lähtee :)

Myöskin vanha kannettavani on vedellyt viimeisiään jo hetken aikaa. Nyt siihenkin on tulossa muutos, kun ensi viikolla kotiutuu uusi masiina ja sitten pitäisi taas ohjelmat pyöriä vanhaan malliin. Eli pääsen pitkästä aikaa ihan kunnon ohjelmalla valitsemaan ja croppaamaan kuvat sekä lisäämään vesileimat.

Halusin siis vaan kertoa, että hengissä ollaan ja en ole blogia enkä lukijoitani unohtanut :) Kiitoksia kaikille tauon aikana saapuneille uusille lukijoille, FB-tykkääjille ja tietysti teille vanhoille, uskollisille lukijoille, jotka ette ole blogini suhteen luovuttaneet!

Kynteni sen sijaan ovat taas geelien jäljiltä aika heikossa hapessa ja ehkäpä saan kuvattua teille uutta kasvatus- ja hoitoprojektiakin.

Tässä kuvaa jo kuukausia sitten kuvatusta Color Club Hot Like Lava lakasta.