Pari viikkoa sitten pääsin kurkistamaan mitä ihanaa IsaDoran Beach Club kesäkokoelma tuokaan tullessaan ja rakastuin palavasti kokoelman luomiväripalettiin (…ja muutamaan muuhunkin tuotteeseen).
Tässä paletissa on todella kauniit värit, jotka tuntuvat ihanan samettisilta. Sävyt eivät ole hurjan pigmenttisiä vaan sellaisia päiväkäyttöön sopivia, joten et ihan helposti onnistu näyttämään sirkuspelleltä vaikka tällä paletilla meikkaisitkin. Voidemainen luomiväri pohjustajana tuo värit kuitenkin tarvittaessa mukavasti esiin.

Tämä on vain nopea ensisilmäys ja swatch postaus. Teen myöhemmin tällä paletilla vielä muutaman meikkilookin kunhan ensin löydän kokoelman kaupoista ja ostan vielä pari tuotetta.

 

 Ylemmässä swatchkuvassa luomivärit on swatchattu puhtaalle, pohjustamattomalle iholle. Alemmassa kuvassa on pohjustajana käytetty kultaan taittavaa hiekansävyistä GOSH voidemaista luomiväripuikkoa sävyssä Love That Champagne. Kullansävy kuultaa hieman läpi swatchien alaosasta erityisesti vihreissä sävyissä ja tuo niihin kivaa merenneitofiilistä.
Ihahan täydelliset sävyt kesämeikkiin!
Beach Club kokoelma tulee myyntiin huhti-toukokuussa ja paletin suositushinta on 19,90 euroa.
***Luomiväripaletti saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi