Ihanaa sunnuntaita! Naputtelaanpas nyt tämä välilehdellä yli viikon auki roikkunut postaus vihdoin valmiiksi näin viikonlopun kunniaksi. Eli tänään jutellaan Rimmel Lasting Finish 25H Powder Foundationista. Aiemmin olen esitellyt Lasting Finish 25H loistavan (siis parhaan!) meikkivoiteen ja Lasting Finish peiteaineen.
Tuon postauksen pääset lukemaan täältä.

 

Lasting Finish 25H Powder Foundation on siis puuterimainen meikkipohja jota voit käyttää sekä kuivan, että märän sienen kanssa. Tuote on vedenkestävä ja helposti kerrostettava paremman peittävyyden saavuttamiseksi. Levitykseen sopiva meikkisieni tulee puuterin mukana.

Tiesin tämän olevan pintakuivalle iholleni sopimaton tuote, mutta testasin sitä kuitenkin ihan vaan testaamisen ilosta. Puuteri toi kuin toikin ihon kuivuutta esiin ja tuntui myös iholla hieman liian kuivalta. Tuote kuitenkin levittyi hyvin ja peittoakin oli sopivasti. Myös kostealla sienellä levitettynä tätä oli helppo kerrostaa ilman pakkelimaista lopputulosta.

Koko kasvoilla käyttöön tämä ei minulle siis käy, mutta jos et omaa kuivaa ja helposti hilseilevää ihoa kuten minä niin tämä voi hyvinkin sopia sinulle paremmin.

Minulla tämä toimii paremmin meikin korjailussa ja hyvin toimiikin. Kostealla sienellä levitettynä puuteri sulautuu meikkipohjaan loistavasti ja korjailtuja kohtia ei erota oikeastaan ollenkaan. Puuterin pysyvyys on myös hyvä, joten et joudu puuteroimaan uudelleen aina tunnin välein. Tämä kulkeekin nykyään aina mukanani laukussa jos sattuisi tapahtumaan sellainen ihme, että Rimmelin 25H meikkivoide minut pettäisi.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi