Avon lanseerasi True Color Perfectly Matte huulipunat nyt kampanjassa 02/2016. Punista löytyy 15 upeaa sävyä. Ostin itselleni näytekoot kaikista sävyistä koska halusin päästä testailemaan niitä ja täytyy sanoa, että tämä uutuus on todellakin minun mieleeni. Avonin uudet mattapunat ovat koostumukseltaan kermaisia, levittyvät hyvin eivätkä kuivata huuliani lähes ollenkaan. Pysyvyys on myös hyvä. Ihanaa!

 

 

Kuten yläpuolelta voi todeta olen jo ostanut näitä täysikokoisinakin. Mattamusta pakkaus kiiltävällä hopealla miellyttää minun silmääni. Pakkauksen ulkonäön ja punan laadun huomioon ottaen nämä vaikuttavat huomattavasti kalliimmalta tuotteelta kuin mitä niiden hinta tällä hetkellä on. Punat ovat nyt myynnissä tutustumishintaan 4,95 euroa kappale.

Yksi suosikki sävyistäni on Vibrant Melon joka onkin aivan täydellinen kevätpuna.

 

 

Alapuolella näkyy vielä swatchit kaikista punista.

Joko sinä olet testannut Avonin uusia huulipunia? Tiesithän, että voit ostaa Avon tuotteita heidän nettikaupastaan omilla tunnuksilla? Tunnusten rekisteröinti ei velvoita ostamaan eikä jälleenmyymään tuotteita vaan voit tilata halutessasi vain itsellesi silloin kun haluat. Suuremmista tilauksista saat mukavat alennukset. Omilla tunnuksilla voit tilata edullisesti myös näytteitä huulipunista, tuoksuista ja meikkivoiteista. Näin pääset testaamaan tuotteen/sävyn sopivuuden ennen varsinaista ostopäätöstä.

Tunnukset saat nyt myös minun kauttani ottamalla yhteyttä ria@riagomez.com. Autan tilausten teossa ja kerron lisää mm. uuden tilaajan eduista.

Tule mukaan mun tiimiin, lupaan ettet kadu! :D

Käy myös tykkäämässä Avon aiheisesta FB-sivustani. Siellä esittelen sellaisiakin tuotteita jotka eivät välttämättä koskaan blogissa asti näy ja listaan mm. suosikkejani eri kampanjoista.

 

 

***Huulipunat itse ostamiani.