Ihanaa maanantaita! Ystävänpäivä lähestyy ja onkin aika julkaista Kauneusbloggaajien ystävänpäivä -meikkihaasteen toinen osa. Ensimmäiset postaukset nähtiin viime viikon maanantaina ja lista niistä löytyy tämän postauksen lopusta. Tämän kertaisen meikkihaasteen meille ideoi ja toteutti Blinger Shimmer -blogi.

Tähän haasteeseen sponsoriksi lähti Makeup Revolution ja paletiksi valikoitui Revolution Kisu Eyeshadow and Highlighter paletti. Tämä paletti tulee myyntiin kaikkiin Prismoihin helmi-maaliskuun vaihteessa. Kyseessä onkin ystävänpäivään täydellisesti ulkokuoreltaan sopiva vaaleanpunainen paletti jonka luomiväreissä on todella upeat sävyt.

Omassa meikissäni käytin paletin sävyjä Cookie Dough, October, Bloodlust, Rose Gold ja Ivy. Rakastan tälläisiä punasävyisiä paletteja ja tämänkin kokonaisuuden värimaailma sopii minulle todella hyvin. Mattasävyt olivat pigmenttisiä, levittyivät ja häivyttyivät hyvin. Shimmersävyihin olisin kaivannut parempaa pigmenttiä ja levittyvyyttä. Bloodlustiin hainkin tehoa suihkauttamalla siveltimeen MAC Prep+Primea ja sen avulla lopputulos oli aivan upea.

Muut meikissä käyttämäni tuotteet:

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place – 2N1 Desert Beige
Vichy Dermablend Setting Powder
HD Brows Look Fantastic Contour and Colour Pro Palette
Clinique Blushing Blush Powder – Sunset Glow
Anastasia Beverly Hills Dip Brow – Chocolate
Eyeko Black Magic Mascara
Essence Lipliner – 08 Red Blush
Dr Lipp Tint – Elderberry Pigment
Glamglow Glowsetter Makeup Setting Spray

Muut tämän päivän haasteeseen osallistuvat:

Alohair
Be beauty or creepy
Miss Aria
MaittaLy
Strokes of Color
Maria Glow
Pakolliset
Hanna Julia

Ensimmäisen ryhmän postaukset löydät täältä:

HennaV
Meikkiholisti 
Meikkimonsterin maailma
Charlotta Eve
Dioriina
Make up by Eija Nordlund
Hannamaria
Blinger Shimmer