Joulukuu oli minulle niin kiireinen, etten ehtinyt paljon kynsien kanssa leikkimään. Suurimman osan ajasta olinkin nakukynsillä. Kahteen kertaan aloin huoltamaan kynsiä ja sain ainoastaan vasemman käden tehtyä. Oikea alkoi jo olemaan varsinainen horror minulle. Juuri ennen uudenvuodenaattoa päätin, että uutta vuotta ei kyllä oteta vastaan rumilla kynsillä ja väkersin väkisin molempien käsien kynnet kuntoon. Lakkaamaan ehdin vielä pari tuntia ennen puoltayötä. Eli selkeästi meikäläisen uudenvuodenjuhlinta ei ollut kovinkaan railakasta :P

Koristeluun ei enää jäänyt aikaa joten päädyin valitsemaan tumman violetin Essence I Heart Trends 12 Berry-tale lakan joka tuli 2015 joulukalenterista. Tumma, vampy väri on näissä kynsissä sopivan dramaattinen, jotta saatoin ottaa uuden vuoden vastaan hyvällä kynsiasenteella.

Näissä kynsissä siis kaksi kerrosta Essence I Heart Trends 12 Berry-tale lakkaa. Tämä on todella tumma violetti jossa on mukana pinkkiä shimmeriä. Lakka ei kuitenkaan ole liian tumma eikä siis näytä enimmäkseen mustalta. Tässä on myös shimmerin mukanaan tuomaa kivaa syvyyttä joka kuitenkin tulee esiin lähinnä vain kirkkaassa valaistuksessa. Levitys oli helppoa ja kaksi kerrosta kuivui nopeasti HK Girl pikakuivattajan avulla.

Minä tykkään!

 

***Tämä lakka tuli itse ostamastani Essence 2015 joulukalenterista.