Tällä kertaa esittelyvuorossa suloiset Rimmel Sweetie Crush tekstuurilakat. Nämä ihanat pastellisävyt ovat täydellisiä tähän vuodenaikaan. Itse olen tekstuurilakkojen ystävä ja nämä olivatkin hyviä peruslakkoja.

Minulla ei ollut mitään ongelmia levityksen kanssa. Kummassakaan manikyyrissä en ole siistinyt kynsinauhojen aluetta ja kaikki lakat levittyivät erittäin tasaisesti. Nämä vaativat 2-3 kerrosta peittääkseen täysin. Kuivumisaika kahdelle kerrokselle ilman aluslakkaa on noin 30-35 minuuttia. Tässä vaiheessa lakkaus on siis täysin kuiva ja kestää kolhut. Näiden lakkojen poistaminen oli myös yllättävän helppoa. Lakat irtosivat ilman sen suurempaa hinkuttamista ihan asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Näiden pohjaväri on enemmänkin helmiäinen kuin shimmer, joten poiston jälkeen et ole korviasi myöten shimmerissä.

Kuvasin 009 Candyfloss Cutien ihan yksinään, jotta lakan tekstuuri tulee paremmin näkyviin. Muut värit ovat pinnaltaan samanlaisia paitsi keltainen 008 Sherbet Sweetheart sisältää myös glitteriä ja onkin näistä oma suosikkini (tästä tulossa oma postauksensa myöhemmin).

Toisessa manikyyrissä käytin NailVinyls ”tarroja” apuna kuvioiden teossa. Ensin asettelin vinyylit kynsille ja lakkasin jokaiseen kynteen eri värillä kaksi kerrosta. Vinyylit, kuten teipitkin poistetaan välittömästi lakan ollessa vielä märkää. Tämän jälkeen annoin lakkauksen ensin kuivua täysin ja sen jälkeen täytin välit eri väreillä ohutta nail art sivellintä apuna käyttäen.

Kaikenkaikkiaan oikein kivoja lakkoja nämä ja muutamia koristeluideoita on vielä mielessä kunhan aika riittäisi niiden toteuttamiseen :)

 

 

***Rimmel Sweetie Crush lakat saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, NailVinylsit itse ostamiani. En hyödy linkin klikkauksista mitenkään.