Viime aikoina olen käyttänyt paljon tummia ja värikkäitä lakkoja ja nyt tekikin mieli hieman vaaleampaa manikyyria. Tällä kertaa valitsin lakkaukseen Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Color sävyn 02 Fairy Tale Ivory. Kaunis persikan beige lakka runsaalla micro-glitterillä. Glitter näyttää suurimman osan ajasta hopean sävyiseltä, mutta kirkkaassa auringonvalossa se loistaa monivärisenä. Todella hohtava lakka, mutta erittäin hienojakoisen glitterinsä ansiosta se on myös tyylikäs (kuva ei tee tee oikeutta lakan todelliselle kauneudelle).

Peittävyyttä tässä lakassa ei ole oikeastaan ollenkaan ja se tuokin kynnen pinnalle ainoastaan kauniin hohteen. Kauneudestaan huolimatta tämä manikyyri jätti käteni alastoman näköisiksi ja tyydynkin tästä lähtien käyttämään tätä lakkaa ainoastaan päällyslakkana tummempien lakkojen kanssa. Tämä lakka tuokin tummien lakkojen pintaa upean välkkeen ja uudistaa manikyyrisi helposti.

Fairy Tale Ivory on koostumukseltaan erittäin ohutta ja läpikuultavaa. Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Kuvassa aluslakkana OPI Nail Envy Soft & Thin x2, Fairy Tale Ivory x2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Oma lakkani on hankittu Amerikasta, mutta tätä löytyy eBaysta kohtuulliseen hintaan myös Suomeen toimitettuna.