Taas on pitkä tovi vierähtänyt viimeisestä postauksesta. Aikaa ei vaan tunnu nykyään riittävän kynsi-intoiluun kovinkaan paljon. Jospa sekin asia tässä kevään lähestyessä korjaantuisi :)

 NARS Zulu on melko legendaarinen lakka ja jossain vaiheessa siitä sai pulittaa itsensä (todella) kipeäksi eBayn ihmemaassa jos sitä sattui edes enää löytämään. Kun NARS päätti julkaista rajoitetun erän vanhoja suosittuja, jo lopetettuja sävyjä niin pakkohan se oli sitten itsellekin hankkia. Minähän en tunnetusti ollenkaan pidä vihreistä kynsilakoista ;)

Zulu levittyi ihan hyvin ja peitti nämä lyhyemmät kynnet kahdella kerroksella. Kirkkaassa valossa kärjet kuultavat hieman läpi eli pidemmät kynnet vaativat kolme kerrosta. Lakka kuivui melko nopeasti Seche Viten avulla. Kärjissä näkyvä kuluma/vetäytymä johtuu kiiressä suditusta liian paksusta pikakuivattajakerroksesta.

Kynteni ovat edelleen melko lyhyet ja hieman eripituiset johtuen ihan vaan ajanpuutteen ja laiskuuden aiheuttamasta hoidon puutteesta. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kynsissäni on värilakkaa tämän vuoden puolella…

Kuvassa: Nail Tek II x2, Zulu x2 ja Seche Viten pikakuivattaja.