Sitten päivän toiseen postaukseen. Tämä taitaakin olla viimeinen kahden postauksen päivä vähään aikaan koska remonttihommia olisi täällä kotona vielä jäljellä vaikka muille jakaa ja kannettavani sijaan minun pitäisikin viettää aikaa maalipurkin kanssa. Olen myös alkanut fiksailemaan itselleni sopivaa kosmetiikkafriikin omaa pientä piilopaikkaa johon saan kaikki meikki- ja kynsikamat.

Olisiko sitten lakkauksen vuoro? Tämän olen jo aiemminkin kuvannut, mutta lopputulos oli huono. Halusin nyt käyttää tätä pohjana ihanalle glitterille ja päätin ensin kuvata tämän ihan yksinään. Eli tässä on vihreiden jellyjen kuningatar, NARS Zulu. Syvä tummanvihreä joka ei kuitenkaan näytä mustalta.

Kuvassa kolme kerrosta Zulua sekä G & G HK Girl pikakuivattaja. Tämä on hitusen hankala levittää. Raidoittuu ja levittyy epätasaisesti. Huolellisuus ja kärsivällisyys kannattaa tätä levittäessä ja kerrosten kannattaa antaa kuivahtaa hetken normaalia kauemmin levityksen välissä. Minä rakastan vihreitä lakkoja ja tämä onkin mielestäni aivan ihana. Näyttää upealta yksinään tai glitterikuorrutuksen kera.

 

 

 

***Kaikki käytetyt tuotteet olen ostanut itse. En hyödy mitenkään linkin klikkauksista.