Siitä onkin jo hetki aikaa, kun tässä blogissa on viimeksi ollut postaus Lynnderellan lakasta, joten nyt on taas hyvä aika tälle :) Tämä on Snow Moon joka on ensimmäinen Light Year kokoelmasta julkaistu lakka. Tämä on Lynnderellalle ihan uusi konsepti, kokoelma jonka lakat julkaistaan yksi kerrallaan vuoden 2014 aikana. Itse pidän tästä ideasta. Helpompi ostaa ja kerätä halutessaan koko kokoelma, kun ei tarvitse olla rahaa kuin yhteen lakkaan kerrallaan ;)

Snow Moon oli siis tosiaan ensimmäinen kokoelmasta julkaistu lakka ja onhan tämä todella kaunis. Valkoista glitteriä, valkoisella läpikuultavalla ja kimaltelevalla pohjalla. Mukana myös isompia hex glittereitä sekä puolikuun mallisia glittereitä.

Koostumus tässä on erinomainen. Snow Moon levittyy ohuesti ja tasaisesti. Itse kerrostin tämän valkoisen lakan päälle koska tykkään siitä raikkaasta fiiliksestä joka syntyy valkoisia lakkoja ja glittereitä yhdistämällä. Tämä on kuitenkin sen verran läpikuultava, että voit käyttää sitä minkä tahansa värisen lakan päällä ja pohjaväri kuultaa kauniisti läpi.

Kuvissa kaksi kerrosta Wet n Wild Break The Ice lakkaa (valkoinen shimmer), kaksi kerrosta Lynnnderella Snow Moonia ja HK Girl pikakuivattaja.

Tämän ja muut Lynnderellat löydät Norway Nails kaupasta. Siellä on myös upea valikoima indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

***Snow Moon saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista tai alennuskoodin käytöstä.