Pikainen postaus jouluvalmistelujen keskeltä. Tämä lakka on ihan pakko näyttää juuri nyt koska se on niin ihanan jouluinen. Tämä on uusi Jindie Nails Through The Eyes of a Child lakka jossa on tolkuton määrä erilaista glitteriä shimmerisellä kirkkaalla pohjalla. Tässä on jopa candy canesin mallista glitteriä ja sydämiä. Tämä on enemmänkin glitter topper, mutta tätä voi hyvin käyttää yksinäänkin kuten minä tein. Lopputulos oli kauniimpi kuin kuvat antavat ymmärtää koska shimmerin hieno kimaltelu  ja hologlitterit eivät kuvissa oikein erotu.

Glitter tulee pullosta hyvin ulos kunhan muistaa kääntää pullon ensin hetkeksi ylösalaisin. Candy canesit vaativat hiukan onkimista, mutta muut tarttuvat siveltimeen suosiolla. Levitys ja koostumus olivat ihan hyviä, kun ottaa huomioon mikä määrä glitteriä tässä lakassa on. Jos tätä käyttää glitter topperina niin yksi kerros riittää ja se levittyy helposti ja tasaisesti. Jos lakkaat tällä yksinään tarvitset kaksi kerrosta ja paikoitellen voi glittereitä hiukan joutua töpöttelemään kynnelle. Ei kuitenkaan mitenkään hankala vaan ihan normaali glitterpommi levitykseltään siis.

 

 

Tähän lakkaukseen käytin Essie Beam Me ja Essie Sugar Daddy lakkoja luodakseni nuden pohjan, kaksi kerrosta Through The Eyes of a Childia ja kaksi kerrosta HK Girl pikakuivattajaa.

Jindie Nails lakkoja voit tilata JindieNails.com kaupasta. Kauppa ei aina toimita lakkoja ulkomaille joten täältä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Uusimmat uutiset, lakkajulkaisut ja restock infon löydät heidän FB ja IG sivuiltaan.

 
***Through The Eyes of a Child saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.